Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Dan Sucu intareste Rapidul! Patru dintr-o lovitură! Cine va juca la Rapid din vară

Rapid a dat foarte putine sanse tinerilor, iar cand a facut-o, a fost din constrangere.

Chiar si asa, Ungureanu si Badescu nu au dezamagit deloc, ba din contra, evolutiile lor au fost un semn ca Rapid ar trebui sa mizeze mai mult pe tineri.

Cu jucatorii „experimentati” ne-am convins. Un loc sase care, daca privesti in urma e norocos si asta.

In aceste conditii ne asteptam la un suflu nou, iar odata cu instalarea noului antrenor, in angrenajul echipei vor intra si marile sperante ale Giulestiului: jucatorii care si-au terminat imprumutul si vor reveni in Giulesti.

Rares Pop, Micovschi, Vulturar si Ignat se vor alatura lui Ungureanu, Badescu, El-Sawy si celorlalte tinere talente ale Rapidului, in speranta ca ne vor oferi ceva ce „experimentatii” n-au putut: O ECHIPA!

Mult succes!

S-ar putea sa te intereseze

11 Comments

  1. Sa vezi treceri si driblinguri ale putoilor, pe langa Bancu , Muhar, Cretu, Ninaj ,Radunovici,etc! Cand faci o echipa te gandesti si pe cine ai in fata! Trebuie adus portar,fundas central, inchizator, numar 10 si chiar varf (daca pleaca Rrahmani) adica toata axa care tine echipa. Nu petarde ci jucatori maturi, 25-29 ani, care au spus si au ceva de spus in fotbal. O sa le zica si Lennon probabil.

  2. Blănuță și Cissoti.Cei 4 oricum erau ai Rapidului nu văd care-i lovitura.

  3. Spune o vorbă din bătrâni: „cu răbdarea treci marea”!

  4. L-am tinut pe el sawy un an sa futa banca si acum dintr-odata vrem campionatul aducandu-l pe lennon si impunandu-i jucatori tineri! Ceata prostilor nu inceteaza niciodata sa produca exemple noi in conducerea Rapidului! Ce facem daca vine strainul si zice ca lui i se par astia petarde, si nu vrea sa-i foloseasca?! Tu il aduci si ii impui castigarea campionatului sau cresterea jucatorilor tineri, niciodata ambele, dar ce sa-i ceri lui Sucu, lordul canapelelor dintr-odata stie mai bine fotbalul decat noi toti, idiotii care am vazut sute de meciuri pe Giulesti. Sucu-Michelin man Sandu cu scoala in franta-Angelescu football manager, asta e trioul care ne va aduce un club modern pe modelul Red bull Salzburg! tu-va-n gura de idioti

  5. Luati-l pe Bauza! Un pic disciplinat, dat cu capul de perete și e cel mai bun 10 din tara. FORZA TORO!

  6. Am scris mereu de tineri. Nu mai reiterez decât lipsa crasă de profesionalism existentă la clubul Rapid, cu speranţa că se vor îndrepta lucrurile pe viitor.

  7. Decizie bună. Trebuie construit în timp, nu cu hei-rup ! Prea multă dorință de a câștiga repede a dus unde suntem acum.

  8. Singurul pe care te poti baza pentru o lupta sus e Micovschi, un jucator care a dovedit la UTA ca a fost peste toate extremele Rapidului in acest sezon. Ceilalti R.Pop, Ignat, Vulturar, Badescu, El-Sawy sau Ungureanu sunt jucatori talentati, dar departe de a te putea baza pe ei la vreun obiectiv. Pop nici macar nu poate duce un meci 90 de minute cap coada, Ignat vine de la Mioveni unde nu a excelat, nu zic ca nu e talentat, dar nu e ce trebuie pentru postul de titular la Rapid, Vulturar la fel, mai are de jucat cu baietii mari, Badescu a avut oscilatii, Ungureanu e mai bun ca Draghia, dar nu te poti baza pe un copil in poarta, iar El-Sawy, de el nici nu mai stii ce sa zici, si-au batut toti antrenorii joc de baiatul asta.

  9. Hai să fim serioși, ăștia sunt cel mult de banca de rezerve! Numai decizii proaste!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.