Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Dan Sucu a dat ordinul si toti angajatii s-au conformat pe loc. Iata ce vor face cu totii chiar astazi

Dupa comunicatul Peluzei Nord Rapid care anunta decizia ultrasilor de a nu face deplasarea la Cluj, acuzand lipsa de respect de care au dat dovada jucatorii, clubul a reactionat pe site-ul oficial fcrapid.ro.

Chiar daca va lipsi Galeria, echipa va beneficia de sprijinul moral al actionarilor si al tuturor angajatilor Rapidului care vor veni alaturi de jucatori, se arata in comunicatul publicat de club pe site-ul citat.

Iata ce au transmis conducatorii Rapidului:

O zi ne mai desparte de meciul de la Cluj-Napoca, contra CFR-ului, însă această deplasare va fi una diferită față de cele obișnuite.

În primul rând, ne va lipsi galeria, cea care a decis să nu urmeze echipa pentru prima dată în acest sezon.

Fără energia oferită de cea mai frumoasă galerie din țară, ne va fi mult mai greu, dar înțelegem dezamăgirea celor care până acum ne-au susținut necondiționat.

Sperăm să ne ridicăm la nivelul lor, cât de curând, și să fim din nou, împreună, o forță, așa cum până nu demult am fost. Pentru că Rapid fără galerie este incomplet.

De asemenea, înțelegem că gestul făcut de Paul Iacob a fost unul dintre motivele care a determinat galeria să ia această decizie. Paul regretă enorm ce a făcut, dar acest lucru nu înseamnă că nu va fi sancționat drastic de către club, iar dacă antrenorul principal va decide să îl introducă pe teren, jucătorul nostru va trebui să se revanșeze față de suporteri prin jocul prestat.

Altfel, chiar dacă meciul cu CFR Cluj, cea mai puternică echipă a ultimilor ani, nu mai are o miză foarte mare pentru noi în clasament, ne dorim enorm să ne întoarcem cu cele trei puncte, pentru a încheia seria negativă din Play-Off și pentru a le aduce suporterilor noștri o mică bucurie cu ocazia sărbătorilor Pascale.

Chiar dacă este o deplasare lungă, într-o zi sfântă, acționarii clubului vor merge la Cluj-Napoca și vor fi alături de echipă, la fel ca și toți angajații Rapidului, în speranța de a le oferi băieților un sprijin moral.

Din păcate, aceste sărbători nu sunt cum am sperat, dar vom face tot posibilul ca în noul sezon Rapid să fie așa cum toți ne dorim, să lupte pentru cele două trofee puse în joc, Superliga și Cupa României, și să le și câștige!

Vă urăm sărbători liniștite, alături de cei dragi! Cine ține cu Rapid, s-aibă Paște fericit!

S-ar putea sa te intereseze

9 Comments

 1. Alex frate, tu esti „rapidistul”de care Rapid n are nevoie neam. Ca esti neam …stii tu

 2. Galeria e galerie, rapidismul e altceva. De cand au legat „portavocea” , galeria a facut contra-rapidism. Importanti „cântacii”, dar au facut rau echipei in play off. Rapid e o stare de spirit, nu e bocciu’ sau corsicanu’ sau oricare alt om cu tematică. Rapid e Andi Moisescu, eu , tu…şamd

 3. Clubul Rapid va deveni o forta in fotbalul european doar impreuna cu galeria din giulesti. Patronatul sa acorde facilitati sustinatorilor asa cum o fac marele cluburi din Europa. De luat in seama ca ,, tifoși,, consuma forate mult, timp, bani pentru deplasarea echipei pe alte stadioane susținîndusi echipa cu multă dererminare pentru victorie. Patronatul trebuie sa acorde facilitați galeriei pentru ca în mod sigur intrun procent insemnat victoria echipei li se datoreaza lor ,,ti foșilor,, Ps. Eu sunt de pe ,,timpul,, lui Raducanu – Dan Coe- Greavu- Macri – Ion Ionescu- Niki Dumitru – Manea- Neagu etc…..

 4. ANTISistem prost mai esti dar sa ai un paste fericit nataraule

 5. Galeria nota 10 !!!
  La niciun meci din astea 3 infrangeri sa nu mergeti !!!
  Ne-au facut de ras!

 6. Galería face ce vrea ma cretinilor care comentati pe aici e dreptu lor foarte bine ca nu se duc pentru niste imbecili ce sau facut de ras in playoff si castiga mii de euro pe luna intre timp ce noi trebuie sa platim cele mai scumpr abonamente si billete zici ca e Bernabeu aici, echipa de cacat cu conducere de cacat.

 7. Un alt exemplu de „solidaritate prostească „, pusă la cale de minți încețoșate- aveam pretenție, cât de cât la Corsicanu, care recidivează și pătează constant imaginea clubului!…Arunci cu petarde, vezi Doamne, sa nu se bucure fcsb-istii la noi acasă; și care este pb??? Au câștigat MERITAT, iar o echipă serioasă i-ar fi felicitat! Sau am uitat ca este o ÎNTRECERE SPORTIVĂ?! Băi flăcăi, nu mai merge cu : II batem pe steaua și dinamo și…atât! Nu, poare sz m bată mereu ambele, dar sz câștigăm campionatul și cupa! Și sa jucăm în Europa! Asta este o gândire sănătoasă! Iar de cântat, ne-am săturat de m…steaua și dinamo, sau ” libertate pt suporteri „, cântați pentru echipă și atât! Iar bocciu, nico și ceilalți culeg ce-au sădit! Ca suntem DOAR NOI pedepsiți, asta e altceva și are un „IZ POLITIC”! Cu bătaie mai ales la d-l Șucu! Care, în final, sper sa ia cea mai bună soluție, atât pt.postul de antrenor cât și cea de președinte!. În afara de Lucescu, care la vârsta lui, nu cred ca mai are forța și motivația necesară ( îl vad doar ca manager gen., consilier, Dir.tehnic),iar antrenor ,acum, pe Șumi! Nu cred ca unul de afară s-ar descurca mai bine…Oricum, săptămâna asta trebuie numiți, pt a avea timp de organizare și transferuri! Sa sperăm că vom avea noroc! Sărbători fericite și binecuvântate tuturor Rapidistilor!!

 8. De vreo cateva zile de cand e criza asta au inceput sa apara numele noi pe aici care iau apararea conducerii! S-au reactivat pesemne voluntarii care au dormit cateva luni la caldurica, pe cand lucrurile inca mergeau bine! Ia uite si la prostul asta 👇 ce frumos linge-n cur, merge bine sa fii aciuat pe la club, sa-ti plateasca lucian ionescu drobul de Paste! 😂😂😂

 9. Anul viitor ar trebui sa avem al treilea rand de echipament ROZ, in semn de solidaritate cu galeria noastra care e mai supi asa de fel, ca fetele

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.