Dan ȘucuDaniel NiculaeRapidȘtiri Rapid BucureștiSuperligaVictor Angelescu

Transferuri de TOP planuite de Rapid pentru sezonul urmator. Un jucator din Serie A si un tanar nigerian sunt pe lista clubului

Conform jurnalistului Sorian Chiriac, Răzvan Pașcalău este principalul obiectiv pentru postul de fundaș central al Rapidului pentru sezonul viitor!

Răzvan Pașcalău este legitimat la Lecce, are doar 19 ani (face 20 în mai), 1,89 metri și este campion la Primavera cu Lecce în sezonul trecut. Răzvan cochetează cu lotul primei echipe a lui Lecce, dar joacă la Primavera.

El este coleg cu o altă țintă a Rapidului, despre care Sorin Chiriac a mai scris, atacantul Rareș Burnete.

Tot de la Lecce, Rapid l-a achiziționat de curând pe mijlocașul Cătălin Vulturar, împrumut în prezent la UTA.

De asemenea, mai multe publicații de presă sportivă din Africa au anunțat faptul că echipa de scouteri a Rapidului a fost prezentă la un turneu dedicat tinerilor, în ideea în care aceștia pot ajunge la academia din Giulești, în care s-a investit mult în ultimii ani.

Scouterii Rapidului s-au deplasat în Lagos, iar acolo au văzut mai mulți tineri cu potențial.

Din informațiile 1923.ro, unul din jucătorii vizați de Rapid este atacantul Kehinde Ibrahim de la FC Lion 36 din Lagos, Nigeria.

Jucătorul este component al naționalei U20 a Nigeriei și are 18 ani împliniți de curând.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Într-adevăr, toți suntem dezamăgiți, nervoși, frustrați deopotrivă…E și normal…Vinovații?! Păi NOI, nui așa Nico?! Victor?! Ce mare lucru ca dăm aproape 1/3 din pensie sa luăm câte 2 abonamente pe sezon?! Sau ceilalți care strâng din dinți la salariu să pună niște bani deoparte pt. același lucru ?! Nu cred ca vă interesează prea mult, sa iasă BANU’- degeaba avem stadion( probabil cel mai inestetic), noi jucăm pe 23, sa vină lumea nu?! Dar gândul este doar la cât scoateți, nu că vă doare sufletul de noi!…Ma rog, un of al nostru, al ” seniorilor”, care suferim sau ne bucurăm (mai rar), acolo la a 2-a…Revin, toată admirația pt.d-l Șucu care a băgat și bagă (încă) f mulți bani! Greșește? Era anormal sa n-o facă; e încă „pionier”, dar ÎNVAȚĂ! Și sigur învață repede ! Sunt convins că vor fi multe schimbări în vară și probabil pe parcursul anului…Deci, ADEVĂRAȚII VINOVAȚI?! Simplu: „Gașca „: Nico-Victor-bocciu! Nu mai este cazul sa spunem de ce…Și nici nu vreau sa ma gândesc la alte mizerii care circulă prin viu grai…Ce trebuie( cred) sa facă d-l Șucu? PREȘEDINTE nou- Dani Coman, antrenor Șumi ( sau Isăilă dar mai greu), CURĂȚENIE TOTALĂ la echipă, unde cred că pot rămâne doar vreo 3,4 din lotul actual, UN „consilliere” adevărat, gen Lucescu, oricum nu mai trebuie lăsați Nico și Victor pt.transferuri, și-o altă formă de premiere a jucătorilor, care s-au obișnuit cu locul lor călduț și confortabil! Pe posturi: 1.Portar( Aioanei este mediocru, iar Draghia, DOAMNE apara-ne, este penibil!; 2.Cel puțin 1 fundaș central TITULAR( personal mi-a plăcut mereu de Yuri), alături de Ignat care revine și obligatoriu trebuie introdus; 3.Mijocas coordonator-nr 10 clasic!, tehnic, cu forță și travaliu și-un alt nr8, Hasani este slab! Cu totul, cred vreo 5,6 TITULARI! Pe de altă parte, trebui reziliate niște contracte, aduci alții cu alte contracte( poate cu bani la semnătură) și totul datorită nepriceperii celor2…În plus, discuțiile de principiu se fac se acum, iar un jucător precum Munteanu trebuie convins sa ne aleagă în detrimentul altora! Asta dacă ne înțelegem cu Fiorentina!… Atenție, timpul se scurge în defavoarea noastră! Nu mai merge cu bunătatea d-le Șucu, TĂIAȚI IN CARNE VIE! Altfel, la anul ne vom găsi în aceeași situație, dacă nu mai rău! Un sfârșit de săptămână mai bun rapidistilor și multă sănătate! Forza Rapid!

  2. In urma ultimelor 6 rezultate apreciez ca pentru sezonul urmator trebuiesc adusi 11 jucatori, un antrenor si o minge noua. Pacat de tot efortul pe care l-ati facut domnule SUCU. Acest sezon este definitiv compromis. V-a trebui sa o luam de la capat. Tandemul Dani COMAN presedinte si Marius SUMUDICA antrenor este ,in opinia subsemnatului, o solutie ce merita a fi pusa in practica. Mult succes si FORTZA RAPID!.

  3. Cu toti putoii de 18-20 ani prindem podium curand, in 4-5 ani cand vor atinge varsta performantei in fotbal si poate dintre ei se ridica 2-3. Nu avem fundas central de top langa Iacob, nu avem coordonator de joc tare pe picioare si cu forta de patrundere, minim necesar. In rest ne mai carpim.

  4. Astea-s transferuri?
    Apararea praf, mijloc praf, atac scartaitor, treaba voastra, sunt banii vostrii !

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.