Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Oare pe cine a sunat Dan Șucu? O imagine cât o mie de cuvinte

Infrangerea suferită împotriva Farului l-a tintuit pe Dan Șucu aproximativ 20 de minute pe scaunul din loja rezervată oficialilor Rapidului.

Trist și abătut, cu privirea în gol, patronul clubului ține în mână un telefon.

Analizând această fotografie postată jurnalistul Ovidiu Ionescu, haideți să răspundem împreună.

Oare pe cine a sunat Dan Șucu? Sau, mai corect, pe cine ar trebui să sune?

S-ar putea sa te intereseze

11 Comments

  1. Daca pe toți jucătorii rapidului i-ar durea suferință și înfrângerea că pe noi suporterii care iubim atât de mult aceasta echipă cu siguranță ar avea și rezultate,dar își bat joc de tot,asta se vede,nu exista disciplina și respect,exista un haos și o destrăbălare continua,trebui adus un antrenor străin,care sa nu știe nmk de escrocheriile din fotbalul românesc și să-și facă treabă cu profesionalism,la rapid trebui un antrenor neamț care sa taie in 2-uă orice greseala

  2. Antrenor titrat din străinătate rupt de corupțiile din F.R.F. cooperant cu Sucu. Stabilitatea lotului, disciplină totală, dăruire și relații frățești. Iubim Rapidul!!!

  3. A sunat sa se intereseze de starea lui Hromada. Antrenor si presedinte aia care sa nu fie cardasi cu clanul Bercali, inclusiv impresarii clanului, aia care pot sa se ia de piept (profesional in special) cu tandemul Hagi ,Ghita Popescu, nu tiriplici datatori cu subsemnatul (pe fata sau pe neve) tradatori consacrati. Care se crede in stare sa se duca la Sucu si Angelescu si sa vorbeasca raspicat, clar cat vor sa dea din inima lor pentru Rapid. Nu oltenasi gen Coman, Mutu care au o mare durere in cur fata de Rapid si care te lasa balta cand ti-e lumea mai draga (in cazul fericit ) daca nu raman pe loc ca sa te sape.

  4. Sunt rapidist de mic copil și urmăresc fotbalul din tara și din afara. La echipa mea de suflet Rapid, ar trebui un antrenor cu mana forte, curaj ,profesionalism și viziune a jocului.Trebuie introdus tinert de perspectiva. Tot respectul pt cei vechi gen Săpunaru, dar trebuie și tineri. Un antrenor cu viziune a jocului. În momentul acesta rapid nu joaca nimic. Echipa nu are mijloc nu are cine sa facă legătură între fundași și atacanți. Nu au viteza, au un joc bătrânesc ca în anii 80. Oare nu se găsește un antrenor care sa pună ordine în jocul echipei ?
    .

  5. Pe Dani Coman nu trebuia să-l sune ca era în aproprierea sa. Așa că, dacă nu-și suna șoferul să-l ducă acasă, pe un viitor antrenor: Sumudica, Isaila, Maldarasanu sau Rednic.

  6. De sunat, a sunat soferul sau pilotul, depinde cum a ajuns la Ovidiu. Pe cine ar trebui sa sune…pai, un SMURD fotbalistic.

  7. Mircea Lucescu este omul potrivit sa redreseze aceasta echipa si sa putem lupta la toamna de la egal la egal cu cfr cluj .

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.