Rapid

Lobonț îi vrea pe Ronaldo și Messi la Rapid. Declarații spectaculoase la conferința de presă de dinaintea meciului Farul – Rapid

Bogdan Lobonț a făcut declarații pe placul jurnaliștilor la conferința de presă de dinaintea meciului cu Farul.

„E un meci de fotbal. Încercăm să ne bucurăm de fiecare moment pe care îl petrecem împreună. Dacă o să fie un meci ușor sau dificil o să ne dăm seama miercuril seara, în functie de ce o să facem pe teren, de energia pe care o punem la dispoziția echipei în fiecare moment.

Știți foarte bine cât il iubesc pe Gică Hagi. Face lucruri minunate la Constanța, scoate jucători pe banda rulantă.

Fotbaliștii mei s-au antrenat foarte bine. Trebuie să găsească instrumentele din care să-și ridice nivelul de încredere.

Cei de la Farul au relații de joc foarte bine stabilite. Gică a facut posibil acest lucru. Toți jucătorii lor sunt periculoși, dar miercuri va depinde doar de noi.

Hromada va sta pe tușă 2-3 săptămâni. Sunt convins că se va recupera și ne va da o mare mână de ajutor”, a declarat Bogdan Lobonț la conferința de presă înainte de meciul cu Farul.

Intrebat dacă îl vrea pe Louis Munteanu la Rapid, antrenorul Rapidului a răspuns ca vrea la echipă tot ce e mai bun.

„Vreau la Rapid tot ce e mai bun. Îl vreau pe Messi, îl vreau pe Ronaldo, pe Vinicius, pe Rafa Leao, vreau tot ce e mai bun la Rapid”, a glumit Bogdan Lobonț.

 

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. Din păcate nu mai cred că prindem vreun loc 2 sau 3.În afara faptului că jucătorii n-au avut noroc în 4 etape la rând,în play off omenoșii lui jiji fac legea.Și da sunt de acor să se facă o scrisoare la forurile superioare să analizeze arbitrajele lui Bîrsan și al lui Petrescu împotriva Rapidului,pentru că ușor ușor ne-am întors în vremurile lui Mitică,cooperative,șmecherii de culise cu promisiuni făcute adversarilor,arbitrii vagabonzi,hoți,corupți pe care nu-i oprește nimeni.E adevărat că Rapidul a avut meciuri mai slabe,dar dacă te uiți în urmă echipa a fost furată de vreo 6 puncte,fără meciul cu wcsb unde au fost călcați în picioare.Cum puteai să mai joci ca în prima repriză când bîrsan stătea la pândă să-i elimine.

  2. Și eu susțin ce zice „rapidist semicentenar”, dar…este degeaba ! Eu sunt cu Rapidul de aproape 60 de ani și câte furăciuni am văzut…E drept că azi ar fi mai ușor de evitat (tv, var) doar dacă s-ar vrea ! Așa că…rămânem singuri împotriva tuturor…

  3. Susțin ce spune „rapidistul centenar” .Sunt rapidist de 55 de ani ! Am 65 .Am văzut multe la viața mea !!!

  4. O notificarea a clubului Rapid și a presedintelui DANIEL NICOLAE se impune de urgență și trimisă la CCA; FRC; LPF; UEF să se ceară legal : 1.)demiterea presedintelui CCA, de ani de zile contestat si ramas in functie și 2.) excluderea din arbitraj a arbitrului Marcel Bîrsan pt. REFUZUL de a analiza. la ”var”cele 4 faze litigioase, dubioase, 3. ) măsuri legale pt cei care au schimbat delegatia de arbitri condusă de Kovaci cu cea condusă de Marcel Bîrsan!!!!

  5. Pisica lasa caterinca, vezi ca daca nu batem, pa cupe europene, prazarii sunt la 5 pct, va place ?

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.