Cristiano BergodiRapidȘtiri Rapid București

INCREDIBIL | Bergodi nu se multumeste doar cu clauza de reziliere. Ce mai vrea italianul ca sa plece de la Rapid

Asa cum v-am anunțat deja, Dan Șucu și Victor Angelescu au luat decizia de a-l demite pe Cristiano Bergodi.

Până la finalul campionatului echipa va fi condusă de Adi Iencsi și Bogdan Lobonț, iar apoi urmează să fie numit antrenor Marius Șumudică.

Anunțul oficial urmează a fi făcut în curând.

Mai rămâne de văzut doar în ce condiții se va produce despărțirea.

Conform digisport.ro, ca să plece, italianul cere achitarea întregii clauze de reziliere, adică 200.000 de euro, plus bonusul de performanță! Adică banii pentru obiectivul îndeplinit, locurile 1-3.

S-ar putea sa te intereseze

16 Comments

 1. Ca ne convine noua sau nu în general clauzele contractelor pentru asta sunt făcute. Asa cum Mutu a plătit clauza și lui Sumudica toate cluburile de la care a fost dat afara de prin Turcia au plătit clauzele, fix asa se va întâmpla și în cazul lui Bergodi. Un lucru e clar, el va pleca sub o forma sau alta, dar sa nu aveți impresia ca Sumudica va veni fără o super clauza în contract iar la plecare nu va tine cont de ea. Sper doar ca Sumudica, dacă el o sa vina, sa aiba numai rezultate bune si sa nu fie cazul sa plece pe ușa din spate deoarece abia atunci o sa vb de bani mulți la plecare.

 2. Mulțumim Niculae si Angelescu pentru contractul beton facut lui Bergodi care arată cât vă pricepeți la fenomen. Stau acum si mă gandesc… dacă Manea o avea dreptate în conflictul din contractul lui Rareș Ilie?!
  Până nu pleacă și ăștia 2, nu ne facem bine!

 3. Au fugit idiotii de Sumi pe motiv ca e circar si uite karma, cine face circul acum bai Niculae?! Tocmai italianul asta “stilat” face circul de pe lume, circ pe care Sumi nu l-ar fi facut niciodata! Jigodie imputita, sa plece si el si Niculae de mana, ne-am saturat de voi, voi sunteti singurii CIRCARI

 4. Salutări dragi rapidiști , se pare ca e ca la piață “ nu e prost cel care cere , e prost cel care dă….!!!…” și pe de altă parte dacă așa a semnat contractul , trebuie respectat dacă nu au știut să atașeze acolo și obligațiile ce-i revin antrenorului referitoare la obiective….????????…în consecință se poate trage o singura concluzie simplă : el a venit pt bani nu pt obiectivele Rapidului și dacă asta a semnat va trebui plătit , pt ca prostia și domnia se plătesc cu vârf și îndesat , învățătura de minte pe viitor eventual…!!!!…sa auzim numai și numai de bine.

 5. Sa nu uitam ca jucam contra unei echipe pe care a antrenat-o un an jumate sau cat o fi fost. Ar trebui sa-i cunosti defectele, nu, Bergodi? Cum sa-ti faca Sepsi posesie 60% pe Giulesti? Sa nu uitam c-am mai luat un gol, cu cateva minute inainte, si doar un offside de 20cm (care putea lejer sa nu fie) a scos-o din poarta. Nu mai zic, ca ma enervez.

 6. Idiotul de Bergodi nu vrea sa inteleaga ca este demis tocmai pentru ca a pus in pericol (poate intr-un mod iremediabil) obiectivul clubului. Culmea nesimtirii, vrea, pe langa clauza de reziliere, si bonusul de performanta! Pai mai neghiobule, pe ce loc e echipa in acest moment? Poate ca ai fi avut ceva dreptate daca Rapidul ar fi acum pe locul 3. Si cum poti garanta ca daca ai ramane in continuare la Rapid ai duce echipa pe locul 3 dupa 4 infrangeri consecutive? Daca printr-o minune totusi v-om prinde cupele europene, atunci bonusul de performanta se cuvine acordat noului antrenor.
  Arrivederci!

 7. Perfect ! Baiat salon, pe placul domnilor Niculae si Angelescu, sa nu uitam ! Un gentelman, ce mai ! Asa merita Dan Sucu, aaa merita suporterii care i-au inghitit escurile tim de un an de zile ?
  E de inteles, e ultimul lui loc de munca.

 8. Asta-i culmea tupeului !
  Nu-l credeam în stare de așa ceva !
  Cum poți cere primă de obiectiv când echipa joacă jalnic pierzând lamentabil ultimele patru meciuri, eu cred că nu pot rata locul șase la sfârșitul play-offului.
  Eu l-aș ține în post în situația asta, iar dacă nu îndeplinește obiectivul nu l-aș mai da clauza de reziliere.
  AȘA AR FI CEL MAI CORECT, SĂ-L VEDEM DACĂ E ÎN STARE SĂ ÎNDEPLINEASCĂ OBIECTIVUL ADICĂ LOCUL 1/3 !!!

 9. Asta-i culmea tupeului !
  Nu-l credeam în stare de așa ceva !
  Cum poți cere primă de obiectiv când echipa joacă jalnic pierzând lamentabil ultimele patru meciuri, eu cred că nu pot rata locul șase la sfârșitul play-offului.
  Eu l-aș ține în post în situația asta, iar dacă nu îndeplinește obiectivul nu l-aș mai da clauza de reziliere.
  AȘA AR FI CEL MAI CORECT, SĂ-L VEDEM DACĂ E ÎN STARE SĂ ÎNDEPLINEASCĂ OBIECTIVUL ADICĂ LOCUL 1/3 !!!

 10. Cand pierzi 4 la rand si-ajungi de la a te bate la titlu la a pierde Europa, o dai amiabila, pentru o fractiune din bani. Daca face de-astea, nu-l mai ia pe Bergodi nici Vointa Limpezis (desi, probabil pana si aia au deja antrenor mai bun)

 11. Dacă e stipulat în contract atunci e dreptul lui . Dacă i-au acceptat tot ce a cerut la început asta e ! Trebuie plătit !!!!

 12. Evident chestia cu performanța e total aiurea. Dar sunt curios care om ar renunța la banii stipulați în contract ! Prost e ăla de a întocmit hârtiile, nu macaronarul !

 13. Salut tuturor.Pai…sa-i dea Dl Sucu cu clasamentul in cap pana ajunge Rapid pe locurile 1-3?!🤔i-as cere daune pt neindeplinirea sarcinilor de servici si aducerea de prejudicii de imagine clubului Rapid.

 14. Asa, e foame de bani baieti, caracter frumos, 200.000 si nu te multumesti, asta-i obraznic rau!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.