Rapid

Îi expiră contractul și are cale liberă spre Rapid. Cine este jucătorul care poate fi adus gratis la vară

Rapid ar putea face o mutare foarte importantă în vară, prin aducerea unuia dintre cei mai importați mijlocași din campionatul intern. Jucătorul în cauză, cotat la 700.000 de euro, poate fi semnat de oricine, fără sumă de transfer, iar în vară poate schimba echipa, dar să rămână în România.

Este vorba de niponul Mino Sota, legitimat la FC Hermannstadt, aflat în ultimele luni cu formația din Sibiu, care, potrivit sport.ro, nu a semnat prelungirea nici până acum. Acordul expiră în vară, e în ultimele luni de contract așadar, deci poate negocia cu ce echipă vrea, fără acordul sibienilor.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. Salutări…..!!!….noi ne tot împiedicăm în propriile probleme nu cele de strictă necesitate , interne și nu le vedem pe cele reale …!!!…părerea mea e ca antrenorul e cel care este cel mai aproape de jucători dacă el nu cunoaște psihologia fiecărui jucător în parte degeaba îi aduci tu orice jucător pt ca nu este in stare sa găsească cele mai bune soluții orice jucatori ar avea…!!!!!!…nu văd la noi un atfel antrenor care sa îndeplinească aceste condiții la noi , toți cei care ar îndeplini o astfel de cerință sunt afară….!!!!!!!!!…luam câte un antrenor demis de pe la te miri ce echipă , păi el fiind demis acolo noi îl luăm ca de bun , crede cineva ca aici va fi mai bun ca dincolo….????…hai sa fim serioși este un rahat care miroase și miroase și rău…!!!!!…ne furăm căciula unii altora , aici este adevarata problemă , iar jucătorilor trebuie să știi ca să-i ceri odată ce îl plătești pt ca el de aceia joacă , trebuie să gasesti acea persoană care să știe ca dă și ce să ceară….!!!!….su doar atunci poate ca se vor îndrepta problemele…!!!…să auzim numai și numai de bine…!!!…

  2. Si ce sa facem cu el, unde sa joace? In locul lui Hromada, Djokovici, Albu, Emmers, Kait, etc. Stire platita de vre-un impresar.

  3. Băăăă, pe ăsta ce-l mai lovește ?
    Bomba de la Hiroshima că Ramadanul nu cred !
    Luați bă jucători români că ai de unde alege și terminați cu străinezia !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.