Cristiano BergodiRapidȘtiri Rapid București

Gigi Corsicanu îi cere demisia lui Bergodi: „Sã ne respecte, cã noi l-am respectat total”

Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei rapidiste, este de părere că italianul Cristiano Bergodi ar trebui să-și prezinte singur demisia.

La pauza meciului am vorbit cu Daniel Niculae şi Maftei şi mi-au spus că jucătorii sunt privilegiaţi, pentru că dacă se întâmpla chestia asta în perioada în care ei erau fotbalişti, iar Rapid era condusă cu 0-4 în Giuleşti, spectatorii săreau în teren.

Au tot ce le trebuie, cele mai mari salarii din România, totul pe tavă! Nu este nicio presiune, nicio problemă dacă nu vom câştiga campionatul, dar nu este în regulă ce s-a întâmplat în seara asta.

Este de bun simţ ca Bergodi să spună că ridică mâinile şi îşi vede de drum. Să ne respecte, pentru că noi i-am arătat un respect total.

Este normal să ai progres în timp, dar când ajungi să fii umilit, este o chestie de bun simţ (n.r. să îţi dai demisia). Putea să se gândească la o variantă de genul ăsta.

Nu vreau să îi jignesc pe jucători, dar la cum s-au comportat fanii în seara asta. I-au încurajat tot meciul! În locul jucătorilor nu aş mai ieşi pe stradă. La 4-0 cânta tot stadionul”, a spus Gigi Corsicanu la Primasport.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Corect, cred ca acesta este mesajul corect ! Sa il respecte pe Sucu, ca l-a tinut in conditiile cunoscute, sa respecte suporterii! Eu cred ca va demisiona.

  2. La Coverciano, prima lecție pe care o invata macaronarii e sa nu-și dea niciodata demisia. O chestiune logica, daca ne gândim ca banul e tot ce contează și antrenoratul inseamna mercenariat. Pana la urma prost e ala care-l tine în brate. La noi se conduce cu dopuri în urechi și valul pe ochi, ce speranțe sa mai ai și în cine?!

  3. Isi da demisia dupa meciul cu bozgorii, o sa fie penibil, la ce jucatori are, nimeni nu poate face nimic, greseala lui este ca joaca cu aceleasi rebuturi, numarati catr pase gresite, ce aparare, ce pui de aprozar, mi-a venit sa rad, petrila a sarit la bataie cu marocanul ala de la astia din ardeal, daca-i dadea ala o racheta il baga in infirmerie inca 6 luni 🙂 , nu ne mai enervam, asta le este valoarea, putinta, pana la urmatorul meci, ascultati noul meu set cu manele, patronii, staful, jucatorii, toata lumea disco! 🙂

  4. Asta nu si-a dat „demisia de onoare” niciodata, nu vad de ce sa inceapa acum.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.