Dan ȘucuGigi BecaliRapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Gigi Becali dezvăluiri incendiare despre discuția cu Dan Şucu: „Se va răzvrăti! Și are dreptate!” Ce vrea să facă patronul Rapidului

Gigi Becali spune că patronul giuleștenilor vrea ca sumele din drepturile TV să fie repartizate diferit, acesta declarând și în trecut că este nemulțumit de criteriile folosite pentru a împărți banii.

„Şucu a încercat niște lucruri. M-a contactat, am vorbit, l-am sunat eu. O să vedeți că în viitorul apropiat se va răzvrăti. Vrea să ceară niște drepturi. E băiat deştept, e om de afaceri. Se va răzvrăti împotriva modului în care sunt distribuiți banii din drepturile TV.

El spune «Domnule, un milion de euro se împarte în funcție de audiență». I-am spus «Tu ești prietenul meu și ai dreptate. Te susțin, dar nu îmi cere să fac mult tam-tam. Ne facem de râs pentru câteva zeci de mii euro”.

El zice aşa «Facem un precedent. Avem 10 cluburi care votează asta». I-am spus că dacă facem așa, procedăm ca Burleanu, adică aplicăm tirania. Și că nu vreau așa. Noi putem să atacăm frontal. Dacă strângem voturi, aplicăm tirania, ca Burleanu. Tiran nu am fost, nu vreau să fie nici el. El nu şi-a dat seama.

Acum nu se poate face nimic. Banii ăștia se împart așa. Când vine următoare negociere pentru drepturile TV, cerem 10 milioane în plus. Că putem să cerem, că îi merităm. Iar ăia 10 milioane euro în plus să se împartă pentru audiență.

Ce s-a împărţit acum nu putem să întoarcem. Putem să mergem în instanţă, că audiența e proprietatea clubului. Doar că noi am fost de acord ca și cluburile mici să ia bani, în funcție de performanță. Ele nu au bani. I-am zis «Băi, Dane, trebuie să ne sacrificăm!. El nu e de acord. Nu-i scoți asta din cap. El e om de afaceri. Nu merge cu mila… Nu-l scoți din ale lui. Și are dreptate.

Urmează o răzvrătire. Eu i-am spus că-l susțin cu vorba, dar «nu intru în luptă cu tine. Ai dreptate, dar nu intru în război. Că nu câștigăm». Cred că l-am convins… ”, a spus Gigi Becali la Fanatik.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

 1. Iar știri cu ciobanul ?! O să terminați vreodată sau omul e abonat la site-ul rapidiștilor ?

 2. Gigi reprezinta FC Fotbal Club Sportiv Bucuresti SA. Cum sa numesti o echipa FC FCsb …….asta arata nivelul de inteligenta…
  N are Rapid ce aliante sa faca cu FC nimeni in drum. Restul e batul prin gard stil Gigi….

 3. Atentie mare domnule Sucu. JJ canta sa te adoarma. Poate nu-i asa, dar ai mare grija.

 4. Bravo Nea Gigi, nu te lasa. Baga Rapidul pe teava ca si asa merge treaba…
  Mare oportunist Gigi, vorbeste cu Sucu si apoi sifoneaza…
  Grija mare ca lui FC Berceni Ii e teama de Rapid si incearca sa destabilizeze.
  Cine se baga sau se increde in Gigi il mananca ……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.