Dan Șucu

Elisabeta Lipa s-a lansat in imobiliare, iar Dan si Diana Sucu au fost prezenti la eveniment

Elisabeta Lipă, președinta Agenției Naționale pentru Sport, a intrat în afaceri imobiliare. La eveniment au fost prezente nume importante din shwobiz, scrie gsp.ro.

Fosta mare sportivă a devenit acționar minoritar într-un proiect cu valoare de piață de 160 de milioane de euro, care-și propune să ridice un ansamblu rezidențial în zona de Nord a Bucureștiului, în Pipera, de patru blocuri.

La evenimentul de azi, au fost, din lumea sportului, Octavian Bellu, Loredana Dinu și Gabriela Szabo, dar și vedete precum Smiley, Marius Moga, Kamara, Andrei Ștefănescu. Adrian Enache, sau Ionuț Rusu si Roxana Erdei, o influenceriță cunoscută pentru pagina ei, „Rux și Opulență”.

La eveniment a venit și Diana Șucu, soția lui Dan Șucu, care a spus că acționarul majoritar al Rapidului se va implica în acest proiect, urmând să ofere mobila și accesorii pentru decorarea apartamentelor.

„Vom fi parteneri. Vindem mobilă aici”, a spus Diana Șucu.

„Colaborarea trebuie să meargă bine. Cine nu are nevoie de mobilă?” a spus și Elisabeta Lipă, despre parteneriatul cu familia Șucu.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.