Adrian MutuCristiano BergodiRapidȘtiri Rapid București

Adrian Mutu a vorbit despre demiterea lui Bergodi. Care crede „Briliantul” ca e capitolul la care sufera Rapidul

Plecat de la CFR Cluj, Adrian Mutu a analizat situația de la Rapid. Spune că ar fi o greșeală concedierea lui Cristiano Bergodi, dar remarcă o problemă la giuleșteni.

„Briliantul”, care a plecat în vară de la Rapid pentru a merge la Netchi Baku, a dezvăluit că nu a mai discutat în ultimele săptămâni cu Dan Șucu, acționarul majoritar, al clubului. Și nu se gândește să vină acum în locul lui Bergodi.

„Cu domnul Șucu am mai vorbit, da. Dar în ultimul timp, în ultimele 3 săptămâni, nu am mai vorbit. Cred că și el e supărat, are altele pe cap. Nu vreau să pun presiune pe nimeni, nu mă gândesc la nimic. Nu mă gândesc în momentul ăsta la Rapid. Am nevoie de altceva, am nevoie să mă relaxez.

Mai e o lună din campionat. Și nu cred că ar fi inteligent din partea Rapidului să schimbe antrenorul. De ce? Ce se poate întâmpla? Nici nu știu cine ar accepta să vină. E un risc, da. E posibil să ai 7 înfrângeri. Nici nu începi anul și deja ești dat afară”, a declarat Adrian Mutu pentru fanatik.ro.

Mutu că a remarcat că Rapid suferă din punct de vedere fizic

„Nu mă așteptam la căderea asta de la Rapid. Cine se aștepta? Am pățit și eu asta în sezonul trecut, dar aveam alt lot. E o chestie de spiritul jucătorilor. Știi cum e campionatul? Trebuie să te gândești să intri în play-off, cât mai aproape de lider. Apoi începe alt campionat. Noi am ajuns atunci bine în play-off, din punct de vedere fizic, dar am avut ghinion și nu marcam.

Rapid a ajuns puțin obosită în play-off. Parcă nu reușește să țină pasul. Dacă ajungi stors… De exemplu, CFR a dominat-o fizic pe Rapid. Jucătorii parcă au ajuns obosiți. Când am jucat eu cu Rapid, când plecau jucătorii pe contraatac, era vijelie. Nu am mai văzut asta. Vi s-a părut că au avut zvâcul ăla? Să vină o echipă care are două înfrângeri? Cred că Rapid a ajuns obosită în play-off”, a mai spus Mutu.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.