Rapid

Dragoș Grigore, declarații extraterestre: „Avem șanse destul de bune la cupele europene”

În ciuda înfrângerilor și a situației actuale a echipei, Grigore menționează că obiectivul de a participa în competițiile europene este încă realizabil și că niciun jucător nu ar trebui să își piardă determinarea.

„Nu ne-am luat gândul de la cupele europene, fiindcă încă mai sunt șanse destul de bune și nu cred că trebuie să fie vreun jucător care să își ia gândul, obiectivul încă este realizabil.”, a declarat Dragoș Grigore.

Nu am vrut să scriu acest articol imediat după ce l-am auzit pe Dragoș Grigore oferind aceste declarații extraterestre. Am așteptat dimineața, urmând un sfat din bătrâni care spune ca noaptea e un sfetnic bun.

Dar, acum, urmărindu-le din nou, mi se par și mai batjocoritoare, dar e totuși de înțeles.

Dragoș Grigore știe de mult ca de la vară pleacă. E pe undeva normal să nu-l mai intereseze. Altfel ar fi stiut că șansele sunt aproape zero și ar fi dat-o altfel.

De Lobonț nici nu mai zic. Aseară era ZEN, vorbindu-ne cât de mult se bucură ei de fiecare moment petrecut împreună și alte lucruri desprinse din cărțile ieftine de dezvoltare personală. Daca Rapid si-ar face echipă de YOGA, ar fi cel mai indicat să o preia.

Singurul lucru bun de aseară a fost prezența in tribune a lui Dani Coman.

Voi ce parere aveti? Cum vi se pare tot ce se intampla?

S-ar putea sa te intereseze

12 Comments

 1. Toate transferurile făcute în iarna sunt eșuate.
  Ne trebuiesc portari(!), fundași centrali, mijlocași și atacanți.
  Aioani portar umflat de ” rege” Borza caracter urat, jucători care nu joacă corect împotriva Farului!!
  Cristea, Djokovic, Oaida, și alți jucători trecuți prin tarla ciobanului, interziși in Giulești.
  Hasani, nu este de Rapid
  Rrahmani va pleca să aducă bani in club
  Bamboye…dezordonat în mișcări, nu știe să alerge un jucător haotic
  Papeau, bătaia de joc a lui Lobonț și Bergodi nu cred că va mai rămâne.
  Kait, Emers …terminați fizic și psihic
  Bergodi un antrenor limitat cu un tupeu extraordinar care nu a câștigat nimic cu cele mai mari cluburi din Romania!
  Lobonț… „Fa la pena, non sa niente”, nu este antrenor și s-au văzut asta la U Cluj
  Sucu nu se pricepe la fotbal și hienele l-au înconjurat.
  Angelescu , fan declarat gigi berbecali…ar trebui sa schimbe clubul.
  Nu mai vorbim de fotbaliștii antici care nu au bunul simț sa se lase..
  Hai Rapid!!

 2. Si daca suntem inainte ultima etapa, la 12 puncte de locul 3, noi tot o sa avem sanse, ma astept sa declare astia ca asteapta sa fie depunctate celelalte echipe. Ma mira ca nu declara ca avem sanse si la campionat, daca o sa fie celelalte depunctate destul, poate luam si campionatul.

 3. O comparatie care tocmai mi-a venit in minte: asta e cam ca studentul ala care are de invatat intr-o saptamana in sesiune 42 de cursuri in 7 zile. Se pot invata 6 cursuri pe zi? Da, cu efort si concentrare e posibil. Asa ca in prima zi se distreaza, ca in definitiv, daca ii raman 6 zile, trebuie sa invete 7 cursuri pe zi, ceea ce iar, e posibil. La fel a doua zi, a treia si a patra. I-au mai ramas 3 zile doar si el trebuie sa invete 14 cursuri pe zi. E posibil? Nu, nu mai e, sau in cel mai bun caz, nu prea mai e, asta ca sa nu mai vorbim daca nu invata nici in ziua a cincea; deci ii raman 21 de cursuri pe zi in cele 2 zile ramase pana la examen. Acum chiar ca nu mai e posibil. Cam asta a fost meciul nostru cu Farul – ziua a cincea. Cam cam sansele noastre sa mai ajungem in Europa? Cam tot sansele alea sa mai ia si studentul nostru examenul.

 4. Ce se intampla ???
  5 infrangeri si 1 egal in cele 6 meciuri din playoff.

  1p din 18.

  Ne iau la rand…si ne bat toti.

  Ce….?
  Nu se vede …?

 5. Totuși la echipă s-a întâmplat ceva. Ce? N-o să aflăm niciodată, sau poate peste ani buni. Aceiași jucători au făcut și meciuri bune, cu același antrenor au învins fcsb de două ori…E greu de zis ce trebuie făcut. O echipă se construiește în timp, cu mici ajustări pe parcurs (ca exemplu, oile se chinuie de ani buni să câștige ceva). Nici bătrânul Lucescu n-a reușit din prima… și ce jucători avea ! Se pare că acum fiecare face ce vrea și nu există cineva care să impună și ordine și dăruire și o știință a jocului. Și să nu uităm că în 100 de ani avem trei titluri de campioni și mulți ani de liga 2 (sau „B”). Și să nu uităm că omul care a reînviat Rapidul a fost practic alungat….

 6. Am scris şi ieri: oamenii nu au discernământ. Grav e că decidenţii nu observă aceste lucruri. Grigore răspunde exact cum a fost tratat anul acesta. Pe el îl înţeleg. Mă repet: dk aveam antrenor, ne băteam la campionat. Acum totul e pierdut. Nu înţeleg de ce nu se face strategia pentru anul viitor. Craiova a luat antrenor şi se observă. La noi, nimic. Pe lobonţ nu poţi să îl iei în serios că nu ai cum, el chiar e nevinovat.

 7. @admin
  Nu inteleg faza cu COMENTARIUL ASTEAPTA MODERARE….

  Se lasa si apar postari ale wcsbistilor, apar injuraturi, obscenitati….raman scrise..si ce am scris mai devreme, fara nimic din toate astea, …asteapta acum……MODERARE.

  Pe bune…?🫣

 8. Dupa ce ca sunt praf in teren, mai dau si declaratii prin care dovedesc ca sunt paraleli cu realitatea. Ai 5 infrangeri din 6 meciuri, ai 1p din 18p, dupa fiecare infrangere ei spun ca o sa faca bine la urmatorul meci, vine urmatorul meci…nu joaca nimic….si iarasi infrangere….. PE CE VA BAZATI BĂI CAND VORBITI DE CUPE EUROPENE ? Sucule…repet si repet si repet…..CURATENIE MASIVA LA ECHIPA, JUCATORI CUM TREBUIE….SI MUNCA…MUNCA…MUNCA. grigore, cristea, oaida, URGENT OUT ! iacob, borza trimisi titular 🤢 la echipa a 2a hasani de vazut ce si cum, daca mai putem conta pe el ? Emmers, Funscho…facut ceva …ca sa isi revina si sa isi ridice nivelul…cel putin la cum erau inainte Carjan, El Sawy….care mai treaba cu ei ? Iar restul care sunt acum…..doar MUNCA…MUNCA….si iar MUNCA. Si daca nu performezi….pac …..amendati, taiat bonusuri, salariu etc etc Toti laudatii aia de jucatori achizitionati….”bine”ca sunt dati pe la alte echipe in loc sa-i utilizam la noi, in locul gloabelor din lot….mai facem ceva cu ei ? REVIN SI LA FAPTUL CA NE TREBUIE URGENT: =2 fundasi centrali, dar meseriasi…nu tip cristea, iacob =1 coordonator meserias, sa limpezeasca jocul, sa puna legiunea din atac in valoare…etc..etc =trebuie sa avem clar pe post, nr.10 si nr.8 =antrenor meserias, cu „ochi” si stiinta jocului, ferm, care sa se impuna in vestiar si sa fie ascultat, mana forte. Si gata cu lipituri, plombe, coverciano [PA Pisica], sau alte facături tip difişile, mutu,…. Daca nu, o sa avem ce e acum…..sau mai rau. Se vede ca suntem in picaj….mergem spre ultimul loc. Zicea cineva pe aici…ca daca era play off cu 8 echipe, noi spre locul 8 mergeam. Trist …dar adevarat… SUNTEM PRAF, IRESPONSABILI, NEPROFESIONISTI….NU ARATAM.NIMIC

 9. Dupa ce ca sunt praf in teren, mai dau si declaratii prin care dovedesc ca sunt paraleli cu realitatea. Ai 5 infrangeri din 6 meciuri, ai 1p din 18p, dupa fiecare infrangere ei spun ca o sa faca bine la urmatorul meci, vine urmatorul meci…nu joaca nimic….si iarasi infrangere….. PE CE VA BAZATI BĂI CAND VORBITI DE CUPE EUROPENE ? Sucule…repet si repet si repet…..CURATENIE MASIVA LA ECHIPA, JUCATORI CUM TRENUUR SI MUNCA…MUNCA…MUNCA. grigore, cristea, oaida, URGENT OUT ! iacob, borza trimisi titular 🤢 la echipa a 2a hasani de vazut ce si cum, daca mai putem conta pe el ? Emmers, Funscho…facut ceva …ca sa isi revina si sa isi ridice nivelul…cel putin la cum erau inainte Carjan, El Sawy….care mai treaba cu ei ? Iar restul care sunt acum…..doar MUNCA…MUNCA….si iar MUNCA. Si daca nu performezi….pac …..amendati, taiat bonusuri, salariu etc etc Toti laudatii aia de jucatori achizitionati….”bine”ca sunt dati pe la alte echipe in loc sa-i utilizam la noi, in locul gloabelor din lot….mai facem ceva cu ei ? REVIN SI LA FAPTUL CA NE TREBUIE URGENT: =2 fundasi centrali, dar meseriasi…nu tip cristea, iacob =1 coordonator meserias, sa limpezeasca jocul, sa puna legiunea din atac in valoare…etc..etc =trebuie sa avem clar pe post, nr.10 si nr.8 =antrenor meserias, cu „ochi” si stiinta jocului, ferm, care sa se impuna in vestiar si sa fie ascultat, mana forte. Si gata cu lipituri, plombe, coverciano [PA Pisica], sau alte facături tip difişile, mutu,…. Daca nu, o sa avem ce e acum…..sau mai rau. Se vede ca suntem in picaj….mergem spre ultimul loc. Zicea cineva pe aici…ca daca era play off cu 8 echipe, noi spre locul 8 mergeam. Trist …dar adevarat… SUNTEM PRAF, IRESPONSABILI, NEPROFESIONISTI….NU ARATAM.NIMIC

 10. Dupa ce ca sunt praf in teren, mai dau si declaratii prin care dovedesc ca dunt paraleli cu realitatea. Ai 5 infrangeri din 6 meciuri, ai 1p din 18p, dupa fiecare infrangere ei spun ca o sa faca bine la urmatorul meci, vine urmatorul meci…nu joaca nimic….si iarasi infrangere….. PE CE VA BAZATI BĂI CAND VORBITI DE CUPE EUROPENE ? Sucule…repet si repet si repet…..CURATENIE MASIVA LA ECHIPA, JUCATORI CUM TRENUUR SI MUNCA…MUNCA…MUNCA. grigore, cristea, oaida, URGENT OUT ! iacob, borza trimisi titular 🤢 la echipa a 2a hasani de vazut ce si cum, daca mai putem conta pe el ? Emmers, Funscho…facut ceva …ca sa isi revina si sa isi ridice nivelul…cel putin la cum erau inainte Carjan, El Sawy….care mai treaba cu ei ? Iar restul care sunt acum…..doar MUNCA…MUNCA….si iar MUNCA. Si daca nu performezi….pac …..amendati, taiat bonusuri, salariu etc etc Toti laudatii aia de jucatori achizitionati….”bine”ca sunt dati pe la alte echipe in loc sa-i utilizam la noi, in locul gloabelor din lot….mai facem ceva cu ei ? REVIN SI LA FAPTUL CA NE TREBUIE URGENT: =2 fundasi centrali, dar meseriasi…nu tip cristea, iacob =1 coordonator meserias, sa limpezeasca jocul, sa puna legiunea din atac in valoare…etc..etc =trebuie sa avem clar pe post, nr.10 si nr.8 =antrenor meserias, cu „ochi” si stiinta jocului, ferm, care sa se impuna in vestiar si sa fie ascultat, mana forte. Si gata cu lipituri, plombe, coverciano [PA Pisica], sau alte facături tip difişile, mutu,…. Daca nu, o sa avem ce e acum…..sau mai rau. Se vede ca suntem in picaj….mergem spre ultimul loc. Zicea cineva pe aici…ca daca era play off cu 8 echipe, noi spre locul 8 mergeam. Trist …dar adevarat… SUNTEM PRAF, IRESPONSABILI, NEPROFESIONISTI….NU ARATAM.NIMIC

 11. Dupa ce ca sunt praf in teren, mai dau si declaratii prin care dovedesc ca dunt paraleli cu realitatea.

  Ai 5 infrangeri din 6 meciuri, ai 1p din 18p, dupa fiecare infrangere ei spun ca o sa faca bine la urmatorul meci, vine urmatorul meci…nu joaca nimic….si iarasi infrangere…..
  PE CE VA BAZATI BĂI CAND VORBITI DE CUPE EUROPENE ?

  Sucule…repet si repet si repet…..CURATENIE MASIVA LA ECHIPA, JUCATORI CUM TRENUUR SI MUNCA…MUNCA…MUNCA.

  grigore, cristea, oaida, URGENT OUT !

  iacob, borza trimisi titular 🤢 la echipa a 2a

  hasani de vazut ce si cum, daca mai putem conta pe el ?

  Emmers, Funscho…facut ceva …ca sa isi revina si sa isi ridice nivelul…cel putin la cum erau inainte

  Carjan, El Sawy….care mai treaba cu ei ?

  Iar restul care sunt acum…..doar MUNCA…MUNCA….si iar MUNCA.
  Si daca nu performezi….pac …..amendati, taiat bonusuri, salariu etc etc

  Toti laudatii aia de jucatori achizitionati….”bine”ca sunt dati pe la alte echipe in loc sa-i utilizam la noi, in locul gloabelor din lot….mai facem ceva cu ei ?

  REVIN SI LA FAPTUL CA NE TREBUIE URGENT:
  =2 fundasi centrali, dar meseriasi…nu tip cristea, iacob
  =1 coordonator meserias, sa limpezeasca jocul, sa puna legiunea din atac in valoare…etc..etc
  =trebuie sa avem clar pe post, nr.10 si nr.8
  =antrenor meserias, cu „ochi” si stiinta jocului, ferm, care sa se impuna in vestiar si sa fie ascultat, mana forte.
  Si gata cu lipituri, plombe, coverciano [PA Pisica], sau alte facături tip difişile, mutu,….

  Daca nu, o sa avem ce e acum…..sau mai rau.
  Se vede ca suntem in picaj….mergem spre ultimul loc.

  Zicea cineva pe aici…ca daca era play off cu 8 echipe, noi spre locul 8 mergeam.

  Trist …dar adevarat…
  SUNTEM PRAF, IRESPONSABILI, NEPROFESIONISTI….NU ARATAM.NIMIC

 12. Dacă jucam și noi cu PATRU echipe în Liga campionilor, prindeam și noi o cupă europeană…
  NE FURĂM SINGURI CĂCIULA !
  D-le Șucu fă CURĂȚENIE la echipă și începe de la antrenorul principal, apoi cu staff-ul și cu jucătorii.
  NU SE POATE AȘA CEVA, AU TOATE CONDIȚIILE ATÂT MATERIALE CÂT ȘI FINANCIARE ȘI-ȘI BAT JOC DE NOI !
  CUM REUȘEȘTE HAGI CU UN BUGET INFIM SĂ AJUNGĂ SĂ SE BATĂ CHIAR LA TITLUL DE CAMPIOANĂ ?
  AMENZI NU EXISTĂ LA RAPID PENTRU NEÎNDEPLINIREA OBIECTIVULUI ???

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.