Rapid

Dani Coman presedinte si Marius Sumudica antrenor! Aceasta este solutia propusa de fostul patronul al Rapidului

Nicolae Cristescu ar vrea ca Bogdan Lobonț și Daniel Niculae să fie înlocuiți de Marius Șumudică, respectiv de Dani Coman, fostul președinte de la Hermannstadt.

„E nevoie de un șoc. Singurul șoc ar fi reprezentat de Marius Șumudică. Nu știu dacă e vina lui Niculae, dar Șucu trebuia să-l aducă pe Șumudică, după plecarea lui Bergodi. Victor Angelescu nu are nicio treabă.

Nu vreau să dau în Daniel Niculae, dar șocul trebuie să fie 100%, ar fi de preferat să vină și un președinte nou. Trebuie un șoc și ca președinte. Boala lungă e moarte sigură.

Ca președinte, l-aș vedea pe Dani Coman. Nu știu ce s-a întâmplat cu Săpunaru, poate a fost accidentat, răcit, bolnav…e om de bază, ține vestiarul. E păcat de valoarea lui, de forța lui de a mobiliza. Îl bagi pe Dragoș Grigore, tăticul lui Săpunaru”, a declarat Cristescu, conform fanatik.ro

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Ar fi bine sa vina cineva de acum, ca să vadă ce jucători păstrează pentru sezonul urmator

  2. Coman un oltenas gen Mutu , cu mare durere in cur de Rapid care te lasa oricand la greu. Vezi antecedentele. Maldarasanu merita o sansa. Un presedinte tare si dur ,cu bani, cu relatii, gen Lupescu. Galeria dezamagita nu mai este ce a fost. Steaguri, hai Rapid ,batai din palme si cam atat. Tobele noastre erau cele mai tari. Candva aveam talangi, trompete, acum nimic. Cantecele noastre traditionale gen ” Azi e zi de sarbatoare’ nu se mai canta si sunt cele mai de actualitate. Cred ca multi din noii suporteri nici nu stiu versurile. Fluturasi cu versurile cantecelor noastre raspanditi prin tribuna. Ar trebuii si o reciclare a galeriei , cand intra in teren echipele adversare sa se pise pe ei de frica si emotie. Acum parem banali. Si fara suparari azi protestam si nu cantam sau nu participam. Noi suntem unici, suporteri „si la bine si la rau” asa trebuie sa ne ducem crucea.

  3. A venit si nea caisa ca era locul liber…bani nu baga, doar batul prin gard. Milogi cu aura, ratati si neispraviti cu cravate cu unicorn, dati-o in plm cu drojdierii astia, ne luam dupa ei? Parerologi la tot coltul…Nea Sucu, pune Rapidul pe bursa sa vezi atunci parerologii cum fug si se ascund dupa chiftele si mititei. Halal!

  4. Salut tuturor.Ok.Dani Coman presedinte(e si mai mana de fier)Nico director sportiv ca tot si-a luat licenta necesara pt un astfel de job sigur si impreuna cu actionarii sa numeasca noul antrenor:Rednic,Munteanu sau de ce nu Boloni…pt mine Sumudica nu e ce trebuie

  5. Trebuie făcută curățenie peste tot. Nu avem decât galerie și patron potent financiar în rest cam bate vântul. Nu poți să te bați la campionat doar 3,4 profesioniști și în rest doar jucători fără dăruire și pe stil Albu care râde după ce pierde mingea !!!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.