Dan ȘucuDaniel NiculaeRapidȘtiri Rapid BucureștiVictor Angelescu

Ce urmează la Rapid? Întrebarea pe care și-o pun toți suporterii

Daniel Niculae nu trebuie să-l asculte pe Dan Șucu și să înceteze a mai fi genul băiatului de treabă la care făcea referire patronul.

Președintele Rapidului e suficient să se asculte pe el însuși.

„Pentru Rapid am dat cu piciorul în minge, pentru Rapid voi da și cu pumnul în masă”, spunea Daniel Niculae la un pahar cu vin, la masa unui restaurant, în vara anului 2017.

Acum e momentul, mai mult decât oricând să ia atitudine, pentru a împiedica, la Rapid, flagelul care a cuprins de-a lungul timpului întreaga planetă: irosirea darurilor.

Jucatorii Rapidului au un dar extraordinar, apreciat și iubit de sute de mii de oameni: priceperea de juca fotbal.

Dar în loc să profite concentrandu-se pentru a deveni TOT CE E CE POT FI, sunt distrași de la drumul lor de unul dintre cei mai mari dușmani ai progresului: zona de confort.

Din această cauză, în acest sezon Rapid a arătat ca o super mașină care a parcurs traseul cu frâna de mână pusă.

Daniel Niculae are obligația de a rezova această problemă, trimițându-i pe jucători în afara zonei lor de confort, zonă în care se petrec cu adevărat minunile și are loc adevăratul progres.

Pentru asta este nevoie de un post la Rapid pe care multe cluburi de top din lume îl au, iar la noi e inexistent: PSIHOLOG SPORTIV.

Iar acolo pus cineva de renume!

Pe termen scurt, planul e sa gandim pe termen lung. De aceea cred că în acest final de sezon începe pregatirea următorului campionat.

Acest final de sezon va fi o adevărată perioadă de probă pentru toată lumea. Și poate, cine știe, în acest fel, Rapid va prinde Europa.

Voi ce părere aveți? Ce ar trebui să urmeze la Rapid? Lăsa-ți un comentariu și hai să discutăm.

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

 1. Dragi rapidiști cred ca Sucu ar trebui sa se bage ca Becali la echipa . Acum nu vrea sa plătească 200 de mii euro sa l dea afara pe Bergodi dar după meciul cu Sepși când o va încasa din nou va pierde milioane rămânând in afara Europei
  Acum era momentul sa vina Șumi cu o noua emulație , sa schimbe sistemul, mijlocul care doarme și trimite mingia in tribune ,Onea in locul lui Braun , Sapunaru căpitan pe tuse și adus Ignat dacă vrem sa prindem ceva și nu mâța de coada…

 2. Pentru toți „rapidiștii” de tastatură care îl criticați pe Daniel Niculae, as vrea sa vă întreb, unde era marele președinte Dani Coman când echipa noastră dragă se chinuia in ligile inferioare?!?
  Unde era marele rapidist Sumudica?!?!? Chiar ne uităm trecutul?!?
  Acum îl criticați pe Daniel Niculae că s-a asociat cu „Bocciu”, dar datorită cui a renăscut Rapidul? Cine a organizat galeria? Datorită cui mai există Rapidul acum?
  Dar sunt ferm convins că vă răspund degeaba aici, pentru că nu sunteți și nu ați fost niciodată suporteri ai Rapidului, voi cei ce aruncați cu lături in Nico sau Liviu.
  Așa că marș înapoi la oile voastre, că mai face ciobanul 2-3 blaturi și puteți să vă lăudați că sunteți campioni.
  PS Ce părere aveți de modul cum s-a prezentat echipa marelui Dani Coman împotriva FC Fcsb in campionat? Asta vreți și la Rapid?

 3. Mesajul a fost clar : STAFF tehnic afară din vară, deși ACUM trebuia făcut pasul- oricum nu aveam nevoie de antrenor etapele astea, Nico schimbat- rezultatele „prieteniei” cu bocciu și jucătorii nu au adus nimic bun!, și pus intr-o altă funcție ( a făcut totuși multe pt. RAPID), apoi jucătorii: Săpunaru, cu tot respectul, NU MAI FACE FAȚĂ!!!, CRISTEA, BROWN, BORZA( împrumutat), Kait, Djokovich, Albu, Cârjan afară și într-adevăr, un psiholog profesionist la echipă. Apoi, din vară, Coman președinte- Măldă nu știu dacă si-ar asuma responsabilitatea, aducerea unui antrenor de VALOARE! Nici acum nu subt convins de Șumi, dar poate fi o soluție. Însă, oricare ar fi ei, staff, conducere, jucători, Șucu trebuie sa la stabilească clar, fără echivoc, cerințele sale-ale clubului! O altă modalite de recompensare a jucătorilor, de pildă, prime la 3 victorii consecutive, sau la ( N ) etape fără înfrângeri, etc…Se găsesc modalități! NESIMȚIȚII, TOȚI, au profitat de bunăvoința acestui om și locul „călduț ” aici ,la RAPID! GATA, S-A TERMINAT!!! Am râs de cioban și câștigă campionatul!!! Bravo lui !!! Cum un jucător visa și nu se implica, AFARĂ! AȘA TREBUIE SI LA NOI! Avem tineri talentați, revin cei 4 după împrumuturi, eventual 2,3 jucători de VALOARE noi și asta este! Doar așa vom avea performanțe! Sper ca aceste mesaje sa fie transmise nu „băieților buni”, ci direct lui Șucu! Este f important ca dânsul sa știe și părerea noastră! Forza Rapid!

 4. Bună dimineața dragi rapidiști….!!!…corect și foarte adevărat , toți știu să dea cu piciorul în minge , alții mai știu și cu capul , dar puțini sunt aceia care să mai și gândească să poată face pasul mai departe și aici trebuie cum am spus și cu alte ocazii un psiholog , un antrenor , un președinte de club “ CARE SĂ ȘTIE “ ce poate , cât poate , când poate , să știe când să-l motiveze când și cum să pună presiune pe el ((( pt ca de vb bună greu se urnește căruța , sunt plătiți pt ca se joacă și tot nu este bine , să-i angajeze într-o firmă în trei schimburi pe salar minim pe economie să vadă cum e să muncești pe un astfel de salar nu pe cat primesc ca “ se joacă fodbal “….?????????…”dai omului și după cere-i “ este cea mai bună metodă , deschide ochii când , cui si cât plătești ((( ȘI CERE-I…!!! )))…nu corespunde , altul la rând care știe ce vrea…!!!!…noi de sus de la conducerea federației și până la ultimul fodbalist toți se gândesc cum să facă să câștige mai mulți bani dar să nu dea tot ce poate , să fenteze cat se poate , dar salariul să fie cat mai mare și la timp…!!!…asta este mentalitatea de kkkat a majorității…!!!!….uitati-va la ciobanul șef beeeeecali , așa cum e el cioban le-a dat clasă și le dă (( i-a ieșit până la urmă , pt ca s-a mai deșteptat …!!! )) tuturor așa-zișilor antrenori cu experiență și ia campionatul pt ca a impus reguli simple joci fodbal , nu pierzi minge și pasezi simplu , așa cat este de cioban dar acum rade de toate vedetele de antrenori care se cred antrenori , deși uneori a mai clacat-o dar ce folos (( vb de Rapid )) ca i-am bătut cu 4 – 0 și acum suntem vai de mama noastră , la ce ne-a folosit acel meci când FCSB-ul este la distanță care este față de noi și de urmăritoare , la ce ne-a folosit nouă acel meci doar să arătăm ca putem iar după să facem pe noi , doar asta este mândria de a fi godbslis la Rspid…?????????????…Ascultati-ma bine ce va scriu eu aici și țineți minte : “ Dacă Dan Șucu nu va fi susținut și se va supăra încât să plece de la noi , să renunțe…!!!!…” noi vom fi iar pe drumuri cu tot cu “băieții buni” pe care-i avem , el vrea să facă , să demonstreze ca și în fodbal ca în afaceri se poate face treaba ((( când și cu cine ))) trebuie găsiți acei oameni care să nu fenteze și să știe ce au și ce trebuie făcut la o echipă…!!!!…să auzim numai și numai de bine .

 5. Altii ma injurau cand spuneam ca echipa asta (jucatorii astia) sunt varza!!!
  Tineti minte ce va spun, la anu, ciobanu i-a la pas campionatul!
  Acum sa vedem cati bani si cata ambitie au patronii nostri!

 6. 1) Şumudică antrenor (din vară, oricum podiumul este pierdut, nu-l dai afară acum pe Bergodi, o să zboare peste o lună şi jumătate), deşi Şucu nu îl doreşte…
  2) Dani Coman – preşedinte (Daniel Niculae – alt post, sigur se găseşte ceva în club).
  3) jucători (în special români) pentru posturile de fundaşi şi mijlocaşi.
  4) este nevoie de psiholog la echipă? Postul ăsta nu poate fi acoperit de viitorul antrenor?

 7. Pai la el.s.a referit im primul rand și la unii jucători când a zis băieți de treaba….este un președinte slab, daia nu mergem bine…antrenor slab, președinte slab, echipa merge slab…nu ca nu sunt jucători buni, dar merge slab..

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.