Adrian MutuMarius SumudicaRapidȘtiri Rapid București

Ce crede Adrian Mutu despre numirea lui Sumudica pe banca Rapidului

Adrian Mutu consideră ca aducerea lui Marius Șumudică este benefică pentru Rapid, deoarece antrenorul are experiența necesară ca să conducă un club cu asemenea greutate și, în plus, fiind rapidist convins, cunoaște foarte bine tradiția grupării de sub Grant.

“Rapidul are nevoie să tatoneze astfel de antrenori, mai ales că este un rapidist convins. Merită să stea de vorbă cu el și să vadă dacă sunt pe aceeași undă. Dar și să vadă dacă pot lucra împreună, pentru că Rapid este o echipă diferită față de ce a văzut Șumudică în anii precedenți.

Mă refer la acționariat și abordare. Este foarte important să se înțeleagă, iar Rapidul să poată să atace titlul. În afară de lucrurile astea, Marius Șumudică e un antrenor important al României. Deci, de ce nu? Trebuie să se alinieze ca si gândire, mentalitate, comportament, ambiții. Toate lucrurile astea”, a spus Adi Mutu la Fanatik.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Galeria îl doreşte pe Şumudică, restul Suporterilor îl vor tot pe Şumudică (majoritatea), ex-Rapidiştii (foşti jucători şi alte persoane din posturi de conducere) îl doresc pe Şumudică, analiştii de la digi şi orange îl recomandă pe Şumudică….până şi Adi-liniuţă-Mutu spune de Şumudică. Cred că şi Geta de la gaze, Tanţa cu pensia şi restul microbiştilor îl vor pe Şumudică la Rapid… doar cei din conducerea Rapidului fac pe proştii…

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.