Rapid

Bogdan Lobonț despre fanii Rapidului: „Sunt numărul 1”

Bogdan Lobonț, antrenorul Rapidului, a prefațat partida de mâine cu FCSB și a anunțat că obiectivul echipei este clasarea pe locul doi, la finaul campionatului.

”Ce mai e de spus? Mai este ceva de spus de meciul de mâine? Am înțeles că Arena Națională va fi sold-out. Gazonul va fi bun. O să fie un meci spectaculos. La final, când o să tragem linie, vom vedea ce se întâmplă.

Emoții sunt mereu. E același nivel de emoție indiferent de meci. Trebuie să vedem cum le gestionăm și eu și băieții.

Este o provocare ca toate celelalte pe care le-am avut până acum. Sunt sigur că o să mai urmeze. Trăiesc clipa, trăiesc momentul. Este o provocare. O accept așa cum este, cu riscurile și avantajele pe care mi le oferă.

Eu nu am schimbat nimic. Eu nu pot să schimb nimic. Doar jucătorii pot. Trebuie să muncim, să ne focusăm pe următorul obiectiv. Primul nostru obiectiv este antrenamentul de peste 15 minute.

Sunt norocos de felul meu. Sunt o persoană foarte norocoasă. Am avut parte de-a lungul vieții de noroc. Dacă nu aveam noroc, nu eram în fața dumneavoastră.

Diferența e de 3 puncte, e mare? Eu zic că suntem mai aproape de locul doi față de locul șase, din perspectiva mea a optimistului. Eu vreau să iau realitatea și de acolo să începem să facem lucrurile așa cum le vrem.

Îi așteptăm pe suporteri în număr cât mai mare. Sunt convins că sunt alături de noi. Din punctul meu de vedere, sunt numărul 1. Sunt fantastici. Sunt numărul 1 în SuperLigă”, a spus Bogdan Lobonț la conferința de presă.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

 1. Si eu ce sa zic, iau mii de euro pe luna, suntem nomber one, cine?
  Dupa etapa asta cadeti pe 6, lasa, nu-i rau, imi mentin declaratia, cea mai slaba echipa, nu meritam nici macar in play off !
  Trebuie sa zboare minim 10 de la echipa !!!
  La cate pct erau marinarii?
  Unde sunt in clasament?
  Unde suntem noi?
  Cu cine joaca „regele” ?
  Nu mai fiti bufoni mai pisica !

 2. Pus …asa ….de umplutura…..ca sa zicem ca avem bifată pozitia de antrenor.

  Cu toata scoala de la Coverciano,…..una e pe hartie si sa scrii caiete intregi cu notițe… si alta e antrenoriatul, in iarba, sa pui in practica.

  „Pisica” nu are de a face cu asa ceva.
  Bun ca portar….dar nu avem nicio speranta sa faca performanta ca antrenor.
  Lobont e junior aici….

  Poate dupa ani si ani….DAR NOI NU AVEM TIMP DE ASA CEVA.

 3. Ce rezultate a obținut de când a fost antrenor de portari la Rapid? Din portar de națională l-a făcut pe Aioanei „patru meciuri patru înfrângeri”. Conducerea actuală parcă lucrează împotriva suporterilor într’adins, împotriva rezultatelor normale, pozitive.Ori sunt diletanți ori sunt băgați în afaceri mafiote de pariuri?

 4. Antrenor mediocru la fel ca Mutu si Bergodi, conducere mediocra cu multa vrajeala si declaratii stupide…Craiova la luat pe Galca, CFR pe Dan Petrescu noi pe Lobont…asta spune tot despre ce conducere are Rapid.

 5. Superb. Abia asteptam un antrenor care sa spuna ca n-a schimbat nimic si ca nu poate schimba nimic. Pare de viitor.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.