RapidȘtiri Rapid BucureștiVictor Angelescu

Victor Angelescu a răbufnit după decizia Comisiei de Disciplină a FRF: „Lege tâmpită”

Victor Angelescu, Nemulțumit de Sancțiunea Primită de Rapid: „Mi se Pare o Lege Tâmpită!”

Victor Angelescu, unul dintre acționarii echipei Rapid, a exprimat indignarea față de sancțiunea primită de club, care constă într-o amendă de 60.000 de lei și în închiderea a 7 sectoare din tribună pentru meciul cu Farul, ca urmare a incidentelor de la derby-ul cu FCSB.

Angelescu a criticat legislația, pe care a caracterizat-o ca fiind „tâmpită”. Oficialul echipei alb-vișinii consideră că nu este normal ca întregul club să fie sancționat pentru „un singur om care aruncă o torță”.

„Nu înțeleg de ce trebuie să suferim noi ca și club. Credeți că noi nu am discutat cu galeria? Au fost peste 40.000 de oameni. Mi se pare o lege tâmpită ca clubul să sufere pentru că un singur om aruncă o torță.

Noi verificăm înainte. Am verificat de nu știu câte ori înainte să înceapă meciul. Sperăm să nu se mai arunce cu nimic, să nu mai primim amendă și să nu ajungem să avem terenul suspendat”, a declarat Victor Angelescu, în cadrul emisiunii Fotbal Club de la Digi Sport.

Conducerea Rapidului a făcut adresă la LPF după ce a aflat de suspendarea primită miercuri în urma incidentelor de la derby-ul cu FCSB, pentru a permite accesul copiilor în sectoarele închise.

Rapid București va juca împotriva Farului Constanța pe 15 martie, pe stadionul Giulești, fără susținerea maximă a suporterilor din cauza închiderii a 7 sectoare de tribună.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Dacă bătea wcsb nu se mai ajungea la asemenea sancțiuni.Legea nu e tâmpită, dar este aplicată doar impotriva Rapidului.

  2. Lege tâmpită ? Cei ce se droghează consideră tâmpită legea ce interzice drogurile. La fel cei ce beau și apoi conduc mașina. Îl credeam mai deștept pe Angelescu, legea e lege !

  3. Tampiti sunt aia care arunca petarde, poti numara pe degete in lume cine arunca petarde in teren!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.