RapidȘtiri Rapid BucureștiVictor Angelescu

Victor Angelescu a anunțat obiectivul Rapidului în anii care vor urma. Ce a declarat acționarul clubului

Victor Angelescu, acționarul Rapidului, a vorbit pentru gsp.ro înaintea derby-ului cu FCSB de la Arena Națională.

Angelescu se arată încrezător în șansele echipei înaintea meciului, chiar dacă FCSB este liderul Superligii.

Suntem încrezători, de-abia aștept meciul! Sigur va fi un spectacol foarte frumos. Credem în șansele noastre și sperăm să fim câștigători.

Meciul este sold-out, iar Angelescu se așteaptă la o atmosferă fantastică pe stadion.

Despre lupta pentru titlu, Angelescu spune că obiectivul Rapidului este să fie în primele trei locuri în clasament, dar anul viitor vor să câștige titlul.

Clar! La anul avem obiectiv câștigarea titlului, indiferent de ce se va întâmpla. Și dacă luăm titlul anul acesta, și dacă terminăm pe 3. Așa e normal. De la anul, obiectivul e titlul în fiecare sezon.

În legătură cu declarațiile lui Gigi Becali, Angelescu spune că nu îi afectează și că ei se concentrează pe ceea ce trebuie să facă pe teren.

Dânsul poate declara ce dorește. Poate spune și că suntem în lupta pentru titlu. Noi știm ce avem de făcut și ne concentrăm pe ce trebuie să facem noi, nu pe declarațiile lui. E opinia dânsului și toată lumea are dreptul la opinie. Nu ne ambiționează mai mult declarațiile sale. Pe noi ne ambiționează mereu un derby.

Despre arbitraj, Angelescu speră că nu va fi un factor decisiv în meciul de sâmbătă.

Rapid întâlnește FCSB, iar fanii Rapidului au scris istorie, cumpărând toate biletele puse la vânzare.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Să mai fie săpunit Bergodi. I-a demolat pe bercenari. O săptămână de acum înainte o să behăie ” marele maiestru „

  2. Ole ole multumim rapidule!!!
    Behhheeee behhhheeee !!!
    Stana si si ciobanu – behhheee behhhheeee

  3. Despre meci: Normal ii batem dar nimeni nu se leaga la cap (inclusiv, mai ales arbitrul) sa se termine cu victorie. Meci clar egal. Pericolul este ca si au bagat in teren o echipa de cotonogari consacrati, Cretu, Ov . Popescu, Sut (mai ales) ,Lixandru, Radunovici, in frunte cu simulantul Darius Olaru si s-ar putea sa incerce sa ne rupa jucatori esentiali pentru play off, gen Rrahmani. Sa speram (utopic) ca arbitru va sanctiona cum se cuvine faulturile lor dure. Pe ale noastre sa nu le amplifice (noi chiar nu prea facem).

  4. Toate stirile despre ce au zis Becali, Sucu,,Angelescu, Stoica, (Sunudica ?! ). Ce treaba are Sunudica cu declaratiile oficialilor celor doua cluburi? I ati uitat pe hoasca Dragomir, parnaistul Iancu, si inca cativa basiti. Banuiesc ca or sa fie dupa meci, daca scoatem egal. Bineinteles atacuri la Bergodi, etc.. Nici o perdictie, nici un anunt referitor la meci, la echipe?! Mai suntem si noi rapidisti, chibiti sa ne dam cu parerea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.