Rapid

Rapid în pericol. Clubul anunță miercuri detaliile

Rapid a amânat până miercuri punerea în vânzare a biletelor pentru meciul din prima etapă a Play-Off-ului.

Care este motivul

Miercuri are loc sedinta Comisiei de Disciplină, iar Rapidul riscă să fie pedepsită cu disputarea meciului fără spectatori, din cauza torțelor aprinse la meciul cu FCSB.

De aceea, pentru a nu se crea o încurcătură, clubul a decis să amâne punerea în vânzare a biletelor pentru meciul cu Farul.

Să sperăm că vom primi vești bune!

S-ar putea sa te intereseze

13 Comments

 1. Cu ce sumtem noi vinovati,suporterii care si-au cumparat abonament ca suntem privati de vizionarea meciului ?

 2. Hai sa zicem ca noi continuam sa aruncam petarde si torte iar spre sfarsitul playoff-ului suntem penalizati cu 3 puncte si pierdem campionatul la un punct sau doua diferenta. Inca ne amintim cazul „Bricheta” cand conduceam cu 1-0 si totusi am pierdut cu 0-3 dintr-o prostie. Lasati-o balta cu petardele, ca nu mai e momentul.

 3. Seful galeriei trebuie sa se impuna, pana la ai indeparta pe cei care arunca petarde pe teren. Nu mai merge asa. Rapidul poate sa piarda puncte importante.

 4. Sa va bagati petardele-n gaoz!
  Ma voi nu sinteti normali la capatana!?
  De ce ati dat iara cu petarde?!

 5. P.S. A aparut si stirea la misto, cu Sucu dornic de implicare in politica, tot in contextul meciului. Atac de peste tot.

 6. Ce era de asteptat. Meciul cu Faru este capital pentru locul de cupe europene, mai ales pentru Hagi (in terta mare de jucatori) care ravneste la un loc folosind orice mijloace ( spera sa poata profita de iesirea in club a celor doi, sa-l deturneze pe Albu si poate chiar si pe Borza). O sa avem terenul suspendat probabil, arbitraj nefavorabil totul ca Hagi sa ia cel putin un punct. Au aparut ofertele pentru Rrahmani si probabil si pentru alti jucatori ca sa ii deconcentreze, sa ne destabilizeze inaintea acestui important meci. Trebuie sa- luam cel putin un punct (ideal toate) . De data asta nu depinde numai de Bergodi ci si de concentrarea jucatorilor ( in special Albu, Borza) si chiar si a celorlalti. Ne trebuie cele 3 pcte neaparat.

 7. Şi legea e ciudată. Dă-i mă nene amendă usturătoare, sau/şi interdicţie ăluia de-l mănâncă să arunce pe teren. De ce trebuie să plătească clubul cu bani şi noi suporterii să stăm acasă, din cauza unora care nu sunt capabili să scape de torţele alea în cu totul altă zonă decât fix pe suprafaţa de joc?

 8. Măi băieți nu puteți încuraja echipa fara petarde? Întreb ptr că am văzut meciul Liverpool- Manchester City in care spectatori nu au aruncat cu nimic în teren și toți au fost cuminți.

 9. Ce vreţi oameni buni, dacă tot se aruncă cu torţe în teren…la meciul cu fcsb le-au aruncat fix când atacam noi, tocmai la poarta lor? Şi de câte ori s-au aruncat şi bombele/petardele (FP2 alea) care nu le înţeleg rostul. Bine că s-a făcut mare tam-tam că tot intrau copiii după meci pe teren…inclusiv Bocciu ţipa la părinţi şi stwearzi la meciul cu UTA la final.
  Mi se pare INCREDIBIL, dar INCREDIBIL că nu se pot abţine unii de la fazele astea. Degeaba te crezi mare ultras, cânţi, urlii, nob-stop, acasă sau în deplasare, te îmbraci numai în vişiniu, te tatuezi, cunoşti toată istoria, dar dai cu mucii-n fasole când arunci cu porcăria aia pe gazon…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.