Daniel NiculaeRapidȘtiri Rapid București

Noi detalii despre retinerea lui Daniel Niculae. Pro Sport scrie ca Bocciu a fost de asemenea dus la audieri in acelasi dosar

Apar noi detalii despre dosarul care a incendiat Giuleștiul: Liviu Bocciu ar fi fost ridicat și el în ancheta în care Daniel Niculae a fost săltat de mascați, scrie prosport.ro.

Din informațiile sursei citate, au avut loc percheziții la mai multe adrese din București, Ilfov, Ploiești, Iași sau Galați, iar totul are legătură cu introducerea materialelor pirotehnice la partidele echipelor din Superliga.

În principal, de anchetă sunt vizați membri ai Peluzei Nord de la Rapid, dar și ai altor galerii importante din România, după incidentele petrecute la ultimele partide. De dosar se ocupă Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Mai mult, în dimineața zilei de joi, 14 martie, la DIICOT ar fi ajuns și liderul de galerie al giuleștenilor, Liviu Ungurean, zis Bocciu.

 

În afară de cluburile Rapid și Dinamo, mai sunt implicate în dosar și galeriile celor de la Petrolul Ploiești sau UTA Arad, tot pentru introducere de materiale pirotehnice pe stadioane.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Da…sare în ochi faptul că despre fcsb nu se zice nimic !!? Incredibil…sau absolut credibil !

  2. Rapid, Dinamo, Petrolu, UTA si atat. Dar tartorii de la FCSB?! Chiar la ultimul meci pierdut cu Rapid, razboiul declansat cu Petrolu? Banii din cupe europene sunt foarte importanti si tandemul Hagi -Becali nu trebuie sa lipseasca de acolo. Cum? Daca nu prin fotbal (cazul lui Hagi) prin sicane extrasportive. Se pare ca jocurile sunt deja facute. Asa au facut si cu Mititelu cand i-au distrus si furat echipa. Si asa vor sa faca acum si cu Sucu, cu noi. Nu credeam sa mai apuc sa vad asemenea intamplari, dar se pare ca am imbatranit prost si ca , de fapt istoria este ciclica dependenta de natura umana. Hoti si victime. Asupritori si asupriti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.