Rapid

Impresarii cu ochii ațintiți spre jucătorii Rapidului: „Au venit mulți să-i vadă”

Victor Angelescu (39 de ani), acționarul minoritar de la Rapid, a avut o intervenție în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal. După ce a aruncat ”săgeți” către Gigi Becali pentru ironiile de dinaintea partidei, acesta a vorbit și despre prestația echipei sale, despre care a avut numai cuvinte de laudă, scrie digisport.ro.

Nu în ultimul rând, Angelescu a afirmat că jucătorii Rapidului au atras atenția prin evoluțiile lor și sunt la mare căutare pe piața transferurilor.

”Există interes pentru jucătorii noștri. Au venit mulți să îi vadă. Mai avem un play-off și sperăm să ne îndeplinim obiectivul. Din vară, Pop și Micovschi vor veni și sigur vor avea șansele lor”, a afirmat Victor Angelescu la Digi Sport.

Atacantul din Kosovo a ajuns la 15 goluri în 20 de apariții pentru Rapid în actualul sezon, în toate competițiile. Astfel, șefii din Giulești se așteaptă la mai multe oferte în mercato de vară pentru golgheterul echipei.

”Dacă va continua așa, va fi greu să îl ținem. Era golgheterul SuperLigii cu 10 goluri în față dacă nu se accidenta.

Nu are nicio clauză. Nu trebuie să îl scoatem la licitație. Se scoate singur la licitație. Cluburile interesate ne vor căuta.”, a declarat Victor Angelescu, la ”Digi Sport Matinal”.

  • 1.4 milioane de euro este cota de piață a lui Albion Rrahmani, potrivit Transfermarkt.

 

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Ce era de asteptat. Meciul cu Faru este capital pentru locul de cupe europene, mai ales pentru Hagi (in terta mare de jucatori) care ravneste la un loc folosind orice mijloace ( spera sa poata profita de iesirea in club a celor doi, sa-l deturneze pe Albu si poate chiar si pe Borza). O sa avem terenul suspendat probabil, arbitraj nefavorabil totul ca Hagi sa ia cel putin un punct. Au aparut ofertele pentru Rrahmani si probabil si pentru alti jucatori ca sa ii deconcentreze, sa ne destabilizeze inaintea acestui important meci. Trebuie sa- luam cel putin un punct (ideal toate) . De data asta nu depinde numai de Bergodi ci si de concentrarea jucatorilor ( in special Albu, Borza) si chiar si a celorlalti. Ne trebuie cele 3 pcte neaparat. A mai aparut si stirea la misto, cu Sucu implicat in politica (asta este cu bataie lunga, vaneaza mai multi iepuri deodata).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.