Daniel PancuRapidȘtiri Rapid București

Daniel Pancu spune lucrurilor pe nume: „El e cel mai important”

Daniel Pancu i-a transmis un mesaj de susținere liderului de galerie de la Rapid. ”Pancone” este de părere că revenirea giuleștenilor pe prima scenă a fotbalului românesc i se datoreazâ lui ”Bocciu”.

Sunt trist pentru Liviu. Nu știm toate datele, mi se pare absurd să fie ăsta motivul pentru care să fie arestat preventiv. Sunt alături de el, îl consider primul factor căruia i se datorează poziția pe care Rapid se află acum. Consider că el e pe primul loc. Au transmis încredere și au putut veni oameni potenți financiar alături de echipă.

Eu îl consider cel mai important, apoi a venit Primăria, noi, jucătorii. Acum trebuie să așteptăm finalul, să vedem motivele, dacă au fost sau nu avertizați. M-am speriat și eu de câteva ori pe stadion, cu petardele nu era nicio problemă, dar în anumite jocuri cred că au avut altceva, era un sunet ciudat, bombă, bombă. Mai vine lumea cu copii și Ferească, Dumnezeu”, a spus Daniel Pancu pentru Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

10 Comments

 1. De regula, articolele se publica pe site in cel putin 5 versiuni, pentru ca algoritmii motoarelor de cautare sa poata identifica ce merge cel mai bine. Toate marile publicatii ale lumii o folosesc, functioneaza, deci nu vom renunta la aceasta metoda. Vom face, totusi, in viitorul apropiat, in asa fel incat duplicatele sa nu mai apara pe prima pagina a site-ului, pentru a imbunatati experienta celor care acceseaza direct 1923.ro.

 2. Rolul suporterilor este enorm. Rapidul este numele care uneste pe toti ce cu spirit de fronda, nealiniati, neinregimentati, care la randul lor tin din generatie in generatie acest nume nemuritor. Unii cu interese pecuniare alti pur si simplu din patima. Altii le combina pe ambele. Vrem nu vrem Bocciu si la bine si la rau, si in liga a4a , si in Superliga si a dus baietii peste tot dupa Rapid. A tinut si va tine steagul sus. Cat poate si cat ii permit puternicii zilei. Nu este el, vine urmatorul. La fel de important este asigurarea continuitatii de catre oamenii cu bani. Fara bani nu urci. Si nu numai interesele materiale i au impins sa bage bani la Rapid ci si ghimpele ala launtric, spiritul de fronda si de nealiniere. Fara banii lui Copos, Cristescu (dupa puterile lor fiecare) si mai nou Angelescu si Sucu (factori hotaritori in renasterea si ascensiunea actuala) ramai sa te zbati pentru existenta. Asta e Rapidul. Nemuritor.

 3. Intrebasaem de ce se repeta acelasi continut, intr-o alta postare, dar sub un alt titlu ? Care e problema….si trebuie moderare ? Pe bune ….?

 4. Acelasi continut…cu cateva postari inainte, sub alt titlu:
  Daniel Pancu îl consideră pe Bocciu cel mai important om în renașterea Rapidului. Ce a declarat Pancone.

  Administratore,…de ce repeti continutul unui articol, intr-un alt articol cu titlu schimbat ?

 5. Acelasi continut…cu cateva postari inainte, sub alt titlu:
  Daniel Pancu îl consideră pe Bocciu cel mai important om în renașterea Rapidului. Ce a declarat Pancone.

  Administratore,…de ce repeti continutul unui articol, intr-un alt articol cu titlu schimbat ?

 6. Acelasi continut…cu cateva postari inainte, sub alt titlu:
  Daniel Pancu îl consideră pe Bocciu cel mai important om în renașterea Rapidului. Ce a declarat Pancone.

  Administratore,…de ce repeti continutul unui articol, intr-un alt articol cu titlu schimbat ?

 7. Leasa! Pe bune ca ești atât de disperat sa ți se acceseze linkurile , ca sa ai un ban de o excursie la Londra sau la Brașov încât in ultimul timp ajungi sa pui o știre de doua ori? Începi sa fii jalnic .. chiar atât de disperat sa fii dupa niște clickuri?

 8. I-auzi una ! Un bocciu a ajuns cel mai important personaj de la Rapid ?! Așa o fi Pancone, dacă ști matale ce nu știm noi. Poate de-asta și-a tras omul firmă de pază, e băgat în seamă de așa ziși jurnaliști, s-a înrudit cu Vasiliu, dictează cine și ce vinde pe stadion…. Mâine, poimâine poate îl vedem în locul lui Nico !!! Hai că ajungem (dacă n-am ajuns deja) de râsul lumii !

 9. Bună ziua dragi raoidisti….!!!…Pancone mai las-o dreaqu de declarație ca galeria și cea din galerie au fost și sunt cei mai importanți în angrenajul unui club……?????????????…mă lași , păi în cazul asta de ce nu a intrat galeria să joace pe teren dacă este ață de foarte importantă…???????????…tot atât de importantă a fost și când am luat amenzile și s-a suspendat terenul….????????…hai sa fim serioși….!!!!!!!!!!!!…ca ajuta este un lucru bun dar când fac ce fac și vor să fie mai presus-importanți decât echipa atunci să mă ierte Dumnezeu să între ei pe teren să câștige și să mergem mai departe…….!!!!!!!!!…toa
  te și toți au rolul lor bine definit iar când se amestecă una cu alta iese ce a ieșit la noi ca și la alții , doar ca la noi s-a spart buba pt că se pare ca noi am fost și suntem mai cu “moț în frunte” de toate ni se sparg numai nouă pt ca suntem Rapidul și am început să mai scoatem capul și să facem ce nu au făcut alții…..??????????…să auzim numai și numai de bine…

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.