Rapid

Daniel Niculae demis de la Rapid? Victor Angelescu a vorbit despre decizia actionarilor

Dupã ultimele evenimente, s-a zvonit cã Daniel Niculae va fi demis de la Rapid, dar Victor Angelescu dã asigurãri cã nici nu se pune problema de asta.

În acest sens,  acționarul minoritar al Rapidului a transmis că Daniel Niculae este foarte afectat de cele întâmplate. Angelescu și Dan Șucu continuă să îi acorde încredere maximă președintelui.

„Vă daţi seama că este foarte afectat de lucrurile astea, nu are cum să fie altfel. Daniel Niculae este preşedintele Rapidului, de departe o figură foarte importantă în fotbalul românesc. Un jucător important, a jucat şi în afară.

Vorbim de un nume mare. Cred că nu este normal, din punctul meu de vedere, ce s-a întâmplat. Lucrurile puteau fi făcute altfel. Dar nu sunt eu în măsură să vorbesc despre asta.

Normal că este afectat, eu, personal, şi clubul, îl susţinem. Nu ai cum să nu fii afectat. Nu s-a pus problema să nu continue, din punctul nostru de vedere. Noi, acţionarii, ca prieteni, suntem alături de el.

Şi domnul Şucu are o relaţie de prietenie cu el. Înţelegem lucrurile, ni se pare un pic exagerat, dar suntem alături de el”, a spus Victor Angelescu, potrivit Fanatik.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Intradevar Nico este un nume greu din fotbalul romanesc si face o munca foarte buna la Rapid !

  2. Tot respectul și simpatia pt domnul Dan Sucu. Tot ne spune că dorește ca Rapid sa devină un club profesionist din toate punctele de vedere. Este foarte bine ce dorește și cum gândește. Dar pt a ajunge acolo, pe lângă profesionalismul de care da dovadă dânsul, ar trebui să treacă și la fapte concrete. Adică dacă tot spui ca vrei sa faci din Rapid un club respectat și profesionist, pai atunci nu ai cum sa reușești cu persoanele care sunt acum la club. Pentru ce dorește domul Sucu, îți trebuie oameni profesioniști din toate punctele de vedere, de la antrenor, jucători și bineînțeles conducere profesionistă. Ce se intampla acum este amatorism, pile, relații, și cu așa ceva niciodată nu o sa ajungi un club respectat și profesionist. Domul Sucu, taiati odata in carne vie și aduceți oameni profesioniști în conducere, că de acolo pleacă totul, antrenor profesionist, jucători profesioniști, altfel cheltuiți banii degeaba și tot nu o să reușiți ce va propuneți. Părerea mea sinceră! Va urez mult succes!

  3. S a întâmplat așa pt că așa și a dorit cineva care a spus că va băga 10,15 mi-l.euro să ia campionatul,iar Rapid nu are forța sa-l oprească. Așa că nu vă mai mirați în ce țară trăim. Vrăjeală că așa vrea UE,că așa a visat mitică,nu,așa vrea mafia din fotbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.