Dan ȘucuGigi BecaliRapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Dan Șucu după ce Gigi Becali l-a lăudat pe Krasniqi: „E o mare diferență de abordare”

Gigi Becali s-a enervat după umilinţa din derby-ul cu Rapid şi a dezvăluit că din cauza unui om din staff nu a mai ajuns Krasniqi la FCSB. Dan Şucu a acţionat şi l-a cumpărat cu un milion de euro. Krasniqi a marcat unul din cele 4 goluri date de Rapid în derby.

„Mă bucur că domnul Gigi Becali a avut cuvinte de laudă la adresa lui Krasniqi, mai ales că vin din partea unui adversar valoros și elogiile sunt cu atât mai importante. Însă aici există o mare diferență de abordare. Krasniqi mie mi-a fost recomandat de echipa mea, de cei cu care lucrez, de staff-ul care se ocupă. În ceea ce îl privește pe domnul Becali înțeleg că dânsul a fost dezamăgit de faptul că i s-a spus să nu-l ia pe Krasniqi și de aceea n-a mai ajuns la FCSB.

recomandă echipa de scouting, echipa din conducere, eu am încredere că luăm cei mai buni jucători, fotbaliști care se pretează pe spiritual Rapidului, așa cum este și Ermal Krasniqi.

Este probabil cel mai bine investit milion de euro în jucători și după cum vedeți această investiție a dat roade nu rapid, ci foarte rapid. Krasniqi a făcut un meci mare. Domnul Varga a simțit că eu îl vreau cu adevărat. Nu știu ce s-a întâmplat cu cei de la FCSB, cu domnul Gigi Becali, nu știu dacă l-au vrut cu adevărat, însă patronul CFR-ului și-a dat seama că noi dorim neapărat ca acest fotbalist să vină să joace în Giulești și acesta a fost și unul dintre motivele pentru care am bătut palma.

Este un jucător extraordinar. A făcut o nouă partidă mare, mi se pare mult mai bun decât la CFR și e un fotbalist care pur și simplu s-a dezlănțuit și poate să ne ajute să câștigăm titlul„, a spus Dan Şucu pentru fanatik.ro

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Este un articol foarte elocvent al lui Dan Stefanescu pe iAM SPORT , „Diferenta intre bussines si bisnita” care ar trebui citit de catre toti cei care-l blamau pe Dan Sucu! Este ca si cum ai compara foarea soarelui cu basina porcului.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.