Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Dan Șucu a lăsat mască tot Guvernul! Gestul făcut în fața lui Ciolacu: „Vă facem jucătorul nostru”

Guvernul României a organizat un eveniment în care a fost prezentat ultimul raport al Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE) referitor la țară noastră. La acest eveniment a participat și patronul Rapidului, Dan Șucu, în calitate de președinte al Confederației Concordia, scrie sport.ro.

Dan Șucu a surprins pe toată lumea prin gestul făcut chiar la finalul evenimentului. Acesta i-a înmânat secretarului general de la OCDE, Mathias Cormann, un tricou al Rapidului.

Secretarul general al OCDE a primit tricoul Rapidului

La finalul discursurilor, Dan Șucu i-a oferit lui Mathias Cormann un tricou de joc al Rapidului. Acesta era personalizat și avea trecut numărul 10 pe spate.

„Aș vrea să vă facem jucător în echipa noastră de fotbal. Două cuvinte, este o echipă de fotbal de 100 de ani. Este cea mai iubită și cea mai respectată echipă din România”, a spus Dan Șucu, la Palatul Victoria.

Gestul lui Dan Șucu l-a lăsat mască pe prim ministrul Marcel Ciolacu, care a privit admirativ întreaga scenă.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Si ce??? Si gigica sandilau i-ar fi dat un tricou cu simpson dar el nu-i baga in seama pe astia de la ocde ca nu le place sa serveasca la loja branza de oaie, sa muste din ceapa ca din mar si sa bea sampanie din flaut ca sa-si curete gatlejul pentru inca o runda de rafinament culinar (b)ovin. „ce stie ei ce e bun… Vai mama lor…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.