Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Dan Șucu a declarat ce l-a făcut să investească la Rapid: „Recunosc! Altfel nu mă băgam”

După victoria entuziasmantă a echipei sale în derbyul cu FCSB, Dan Șucu, acționarul principal al Rapidului, n-a reușit să adoarmă prea repede, scrie gsp.ro.

„După ce am ajuns acasă, n-am rezistat și am mai văzut o dată meciul. E altfel la televizor, pe stadion e prea multă adrenalină, trăiești și evaluezi altfel lucrurile”, a spus Dan Șucu.

Iar azi, în jurul prânzului, era iar pe stadion, la baza „Constructorul”, pentru a vedea meciul U16 dintre Rapid și UTA (4-2): „Am fost cu fiul meu Andrei, care joacă la acestă echipă, să-i încurajăm pe colegii lui. El n-a putut să joace că a fost bolnav, abia a ieșit din spital, după ce luat acest rotavirus care circulă. A fost un meci frumos, dar greu, că UTA are și ea o echipă foarte bună”.

Dan Șucu: „Mesajul era în primul rând pentru noi”

Revenind la partida de aseară, cu FCSB și la declarațiile sale de după meci, Dan Șucu a ținut să precizeze că „atunci când am spus că «aroganța e boală grea», nu m-am referit doar la Gigi Becali. A fost un mesaj în special și pentru noi. Din momentul în care tu câștigi toate meciurile cu formațiile importante, dar te comporți arogant cu echipele care, cel puțin teoretic, ar trebui să fie mai la îndemână, înseamnă că e o problemă care trebuie rezolvată. Sper să nu mai avem astfel de episoade”.

„Aroganța nu-și are locul la nicio echipă care vrea să câștige titlul”

Dan Șucu a contiunat pe aceeași temă: „Recunosc că îmi place adrenalina de la fotbal. Dacă nu-mi plăcea, nu mă băgam în fenomen. Dar revenind, aroganța nu iși are locul la nicio echipă care vrea să câștige titlul. În afaceri, în sport, în general în viața, aroganța este cea care te dărâmă. Trebuie să conștientizezi asta și să vezi cum poți să o eviți. E o mare diferență între încredere și aroganță”

În perspectiva play-offului, Dan Șucu a mai spus că „va fi unul foarte interesant. Mi-e frică de toate adversarele, nu din cauză că nu am încredere în echipa mea, ci pentru că fotbalul este imprevizibil. Fiindcă, să fim corecți, FCSB este o echipă foarte puternică. Am simțit asta în prima repriză. Iar scorul de pe tabelă nu reprezintă diferența dintre noi și ei, asta e evident. Să privești de sus orice adversar, asta e aroganță. De asta mi-e frică. Și sper ca la noi să nu mai apară”.

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

 1. Sper din tot sufletul ca jucatorii rapidului, care vor intra pe teren in aceste 10 finale, sa trateze cu mare seriozitate si ambitie fiecare meci si, daca se v-a intampla asta, avem toate sansele sa ne bucuram la sfarsit, chiar si de castigarea Titlului de Campioni.
  In acest, foarte posibil context Domnul Sucu va fi mandru ca a luat decizia de a investi la Rapid. Oricum, noi suporterii, trebuie sa fim bucurosi, si sa-i multumim din tot sufletul ca a ales Rapidul. Felicidari DAN SUCU si Mult Succes. FORTZA RAPID!.

 2. E bine sa credem ca și Rapid are șanse la titlu.Dar după cum am văzut de 50 de ani încoace Rapid face ce face și o da în bara când te aștepți mai puțin.Eu sper sa contrazică o data tradiția de: # una calda una rece#,și sa ia campionatul!
  Samson Ion

 3. @senin: Alex, alexa centurista, tu esti? Ce repede ti-ai revenit din violul de sambata seara… profesionista, deh…

 4. @ Senin
  Amice, esti un profet neghiob. Ai spus ca o sa pierdem meciul cu FCSB si ca Bergodi abia asteapta sa-l cheme Becali la stana lui. S-a adeverit? De ce tii mortis sa-ti etalezi prostiile pe acest site? Pastreaza-le pentru tine.

 5. Domnule Șucu, veți vedea ce înseamnă îngâmfarea la Rapudulețul nostru, nu vom mai câștiga niciun meci în următoarele 5(cinci) partide.
  Nouă ne-a ajuns că am bătut FCSB, carevnu este nici măcar Steaua, este Purceaua oierului.
  Mama ei de viață!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.