Cristiano BergodiRapidȘtiri Rapid București

Cristiano Bergodi a facut apel la fani inainte de meciul de la Craiova: „Familia Rapid a fost destabilizata”

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, a avut un mesaj pentru fani, înainte de deplasarea de la Craiova pentru meciul cu Universitatea.

„Eu cred că vor veni mulți fani la Craiova, și sper că ne vor încuraja. La Rapid nu e niciodată liniște. Sprijinul suporterilor e foarte important, mai ales că stadionul la Craiova a fi plin. E importantă pentru noi încurajarea venită de la suporteri. Această familie a fost puțin destabilizată.

Noi ne gândim doar la aspectul sportiv, apoi vom vedea ce se întâmplă cu celelalte aspecte. E un lucru bun că domnul Șucu a acceptat să facă deplasarea cu galeria. Ce s-a întâmplat cu Farul ne-a prăbușit.

Cu Farul nu am jucat chiar atât de slab, am avut ocazii. Dacă eram în avantaj, poate se schimba atmosfera. Eu nu am dubii că fanii vor fi alături de noi la Craiova”, a declarat Bergodi, la conferința de presă.

Bergodi: „Vom vedea după meci dacă a fost o pauză bună pentru noi”

„Sperăm ca această pauză să ne fi fost de folos pentru a ne reveni moralul. Venim după o înfrângere. Vom vedea după meci dacă a fost o pauză bună pentru noi. Faptul că am pierdut acasă primul meci de play-off a fost un duș rece. A trebuit să le refac moralul băieților, care s-au pregătit bine.

Fiecare meci are istoria lui. Mă gândesc doar că trebuie să avem curaj, încredere. Craiova părea a patra echipă după sezonul regular, acum e a doua. Pierzi un meci în play-off și se poate întâmpla orice”, a declarat Bergodi.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. L-au bagat pe borza la conferinta, e clar ca deja l-au iertat si o sa fie iar titular. Vrea sucu seriozitate de la club, dar avem betivi in primul 11, presedinte care baga torte pe stadion si figuranti pe post de antrenori. Vai mama noastra, borza arata de parca a baut un camion de alcool, are cearcanele mai mari decat le are nea rica raducanu la 77 de ani ai sai. Pacat de Badescu, distrugem copii seriosi pentru niste indolenti mincinosi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.