Rapid

Cătălin Cîrjan, mesaj misterios postat pe rețelele de socializare. Cum și-a vărsat of-ul fotbalistul Rapidului

Înaintea derby-ului împotriva FCSB, atenția se îndreaptă și către situația fotbalistului Cătălin Cîrjan la Rapid, unul dintre jucătorii aduși în această vară pentru a întări echipa.

Cîrjan, în vârstă de 21 de ani, a fost una dintre achizițiile importante făcute de Rapid în această campanie de transferuri. Venit sub formă de împrumut de la Arsenal, tânărul mijlocaș a stârnit interesul suporterilor și al specialiștilor din domeniu.

Cu toate acestea, Cîrjan nu a reușit să se impună în echipa lui Rapid, fiind adesea lăsat pe bancă. Mai mult, ultimele șase meciuri au trecut fără ca el să primească nici măcar un minut de joc din partea antrenorului Bergodi.

Perspectivele sale în cadrul echipei par să fie incerte, cu semne că ar putea fi lăsat să plece la finalul sezonului, dat fiind că performanțele sale nu au corespuns așteptărilor conducerii.

Cu toate acestea, Cîrjan a transmis un mesaj puternic pe rețelele sociale, exprimându-și determinarea de a răzbate în ciuda dificultăților întâmpinate. „Vei câștiga în fața oamenilor care s-au îndoit de tine”, a scris el, într-o mostră de încredere și hotărâre.

Cu doar o pasă de gol și 18 apariții în tricoul Rapidului, cifrele lui Cîrjan sunt sub așteptările tuturor, inclusiv ale conducerii clubului. Cu toate acestea, există încă speranța că tânărul fotbalist își va regăsi forma și va confirma potențialul său în partea a doua a sezonului.

Victor Angelescu a subliniat că fotbalistul va rămâne la Rapid până la finalul sezonului, iar apoi se va lua o decizie cu privire la viitorul său. Cu un preț de piață de 400.000 de euro conform Transfermarkt, Cîrjan trebuie să demonstreze că merită să fie achiziționat definitiv de către club.

Astfel, viitorul lui Cătălin Cîrjan la Rapid rămâne în mare măsură în mâinile sale, iar prestațiile sale ulterioare vor determina dacă va continua să facă parte din echipa giuleșteană în sezoanele următoare.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Este inca prea crud, dar talent are. Trebuie sa mai creasca si cred ca in situatia plecarii lui Ionitza ar trebui pastrat.

  2. Cerc vicios. Ca sa progreseze trebuie sa joace. Cand joaca ,joaca prost. Fara forta, pripit. Acum nu are loc in echipa Rapidului. Probabil peste 2-3 ani cand se va maturiza si va capata forta Carjan ar putea deveni un mare jucator, poate de nationala. Inca nu e timpul lui. Daca poate fi achizitionat sub 500 000 si imprumutat undeva sa joace ar fi ok pt toti. Face parte din Rapid in perspectiva, alaturi de Ignat, Vulturar,Rares Pop, El Sawy, Badescu, Stan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.