Rapid

Albion Rrahmani primit de prim-ministrul din Kosovo ca un adevarat superstar

Albion Rrahmani a fost chemat de selecționerul Franco Foda pentru cele două meciuri amicale din luna martie. Kosovarii vor întâlni Armenia pe 22 martie, iar 4 zile mai târziu vor evolua împotriva Ungariei, scrie fanatik.ro.

Atacantul Rapidului a fost primit duminică, 17 martie, de prim-ministrul Albin Kurti. La întrevedere a fost prezent și tatăl jucătorului, Driton Rrahmani, fost important fotbalist kosovar în anii ’90.

”În cadrul primei acțiuni desfășurate de națională anul acesta, unul dintre cei mai în formă fotbaliști, Albion Rrahmani, s-a alăturat echipei. Anul trecut, Albion a fost transferat de la FC Ballkani la Rapid. Într-un timp foarte scurt a devenit nu doar atacantul preferat al fanilor Rapidului, ci și al întregului campionat românesc.

Astăzi ne-am întâlnit cu el și tatăl lui, Driton Rrahmani, care a fost și el un star al fotbalului kosovar în anii ’90. Și care, cu mare pasiune, continuă să îl sprijine pe fiul său în carieră.

Cu talentul moștenit și cu muncă neîncetată, Albion are în ediția actuală a campionatului României 14 goluri în 16 meciuri, iar astfel face pași siguri spre a încheia ca golgheter. I-am urat lui Albion mult succes în viitor, în special în meciurile pe care le va disputa în tricoul lui Kosovo”, a scris premierul Albin Kurti, pe contul de Instagram.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Tulai veta, in kosovo, teritoriu care nu este recunoscut pe cocioc, am intales, mai baiatule, da goluri, daca si sambata luati ceaiul, mai esti tot superdiscostar?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.