Gigi BecaliRapidȘtiri Rapid BucureștiVictor Angelescu

Victor Angelescu a răspuns imediat acuzelor lui Gigi Becali: „Bagă bățul prin gard”

Printre altele, patronul FCSB-ului a dezvăluit că a primit anumite informații din partea unor oameni din anturajul său referitoare la desfășurarea meciului dintre Rapid și Hermannstadt (2-0).

Victor Angelescu a răspuns imediat, iar acționarul minoritar al Rapidului a spus că nu se poate pune problema unor anumite jocuri de culise. Totodată, oficialul giuleștenilor crede că toate aceste declarații reprezintă doar o strategie din partea lui Gigi Becali pentru a agita apele în rândul alb-vișiniilor.

„Nu comentăm declarațiile lui Gigi Becali, zice câte o prostie la fiecare intervenție. Nici nu am ce să comentez, data trecută când au venit ne-au bătut în Giulești, este aberant să comentăm așa ceva. Și mie îmi e frică de meciul pe care îl are cu Botoșani și cu Voluntari, dar ce legătură are?

Nu cred că este o discuție pe care mi-o doresc să o am nici despre FCSB, nici despre meciurile noastre. Înțeleg că a zis, dar încearcă să bage bățul prin gard, dar nu există așa ceva. Fiecare echipă își dorește, mai ales Hermannstadt, UTA care se bat la play-off.

Nici nu are rost să discutăm, este o strategie a dânsului. Nu le crede nici dânsul, nu am niciun dubiu. Este doar o strategie, repet”a spus Victor Angelescu, la Fanatik.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Ciubanul are școală de jmecher de colțul blocului,cine naiba îl mai crede pe acest fariseu.Să zică merci că la Cluj trebuia să joace în 10 după ce arbitrul l-a iertat pe Octavian Popescu și că finul lui Pintili a ratat 11m,probabil la o înțelegere cu nașul,nu mă jiji ?Vă așteaptă meciuri grele cu botoșeni și cu pandele,probabil pt asta era promisiunea să o susții pe coana firea la Primărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.