Superliga

Să râdem cu Rotaru: O perspectivă amuzantă asupra declarațiilor patronului Craiovei despre fanii Rapidului

Într-o lume a fotbalului în care cuvintele sunt aruncate în stânga și în dreapta, patronul Craiovei, Mihai Rotaru, pare să fie maestrul comediei involuntare. Cu declarațiile sale pline de umor, ne face să ne întrebăm dacă vorbim despre fotbal sau despre un stand-up cu tentă sportivă. Haideți să dezvăluim câteva dintre cele mai savuroase perle:

„Contează mult cine a cerut sondajul. Eu cred că l-a cerut domnul Șucu. Nu sunt sigur, dar întrebați-l!”

Ei bine, așa-i în fotbalul românesc – sondaje, speculații și un strop de mister. Poate că domnul Rotaru ar trebui să își ia o pauză de la sondaje și să se apuce de ghicitul în cărți.

„Cred că Rapid nu are cum să aibă mai mulți suporteri decât noi! Poate doar pe stadion să aibă mai mulți uneori. Dați-mi voie să mă îndoiesc în rest.”

Ah, da, acea logică impenetrabilă specifică fotbalului. Să vedem: Rapid, echipa cu o istorie bogată și o bază de fani pasionați vs. Craiova, echipa care… își pune întrebări existențiale.

„Lumea e supărată pe noi pentru că în ultimii ani am stagnat. Anul trecut am coborât ștacheta cu un loc. Fanii se așteptau să creștem.”

Ei bine, când spui „stagnat”, înseamnă că ai impresia că te afli pe un platou în creștere constantă. Cu siguranță, nu este vorba despre performanța echipei. Dar cine are nevoie de fapte când poți să ai o iluzie reconfortantă?

În concluzie, declarațiile lui Mihai Rotaru ne arată că uneori, în lumea fotbalului, comedia este mai aproape decât ne-am imagina.

„Contează mult cine a cerut sondajul. Eu cred că l-a cerut domnul Șucu. Nu sunt sigur, dar întrebați-l!

Cred că Rapid nu are cum să aibă mai mulți suporteri decât noi! Poate doar pe stadion să aibă mai mulți uneori. Dați-mi voie să mă îndoiesc în rest.

Lumea e supărată pe noi pentru că în ultimii ani am stagnat. Anul trecut am coborât ștacheta cu un loc. Fanii se așteptau să creștem.

Suporterii sunt supărați pe noi în acest moment. Cu toate astea, avem alături de noi aproximativ 10.000 de suporteri. Dacă echipa va merge, îi vom aduce alături de noi”, a spus Mihai Rotaru la „Fotbal Club” de la Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.