Rapid

Rapid – FCSB pe Giulești sau Arena Națională? Informații de ultima ora

Așa cum bine știm cu toții, în ultima etapă a sezonului regulat, Rapid va întâlni pe teren propriu pe FCSB. Fiind un meci de șase puncte, cu Rapidul iar acolo sus, unde trebuie, interesul pentru această partidă este unul imens, iar conducerea clubului ia în serios în discuție opțiunea ca acest meci să se desfășoare pe Arena Națională.

Victor Angelescu a discutat deja pe tema acestui subiect și a expus argumentele pro pentru ambele opțiuni:

Argumentele pro-Arena Națională:

„Cu încasări de la 13.000 la 40.000 (de bilete, n.red.) nu îmbogățești Rapidul cu ceva, ideea este că normal ar trebui să dai șansa mai multor rapidiști să vadă un derby, nu doar la 12.000-13.000 de oameni. Teoretic, ar veni mai mulți oameni. Ați văzut, au fost meciuri când au venit 40.000 de ambele părți și ar fi probabil un spectacol cu mult mai mulți rapidiști care vor să vină să vadă acel meci”, a afirmat acesta.

Argumentele pro-Giulești:

„În același timp, normal că Giuleștiul e Giulești, știm că e altă presiune în Giulești, jucătorii sunt obișnuiți cu terenul, acolo e la noi acasă”, a menționat Victor Angelescu.

Tu cum consideri că ar trebui procedat? Lasă un comentariu și hai să discutăm.

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

  1. Adevărul privind optiunea lui Angelescu e ascuns in prima fraza! De fapt 27.000 de spectatori platitori in plus înseamnă vreo 300.000 EUR dar nu se cade să faci pe calicul!
    La momentul ăsta Rapid trebuie să joace pe Giulesti pentru că nu suntem superiori jocului si lotului FCSB! Și să joci la ei acasă nu e cazul! Încă!

  2. 100 % meciul trebuie să se joace pe terenul echipei gazdă ! Ar fi culmea să jucăm în deplasare !

  3. In Giulesti,fara discutie…de ce sa jucam pe terenul lor,unde cunosc fiecare fir de iarba,isi iau repede reperele,etc…Ca i-am batut acolo,nu are relevanta,le-am da lor avantajul nostru!

  4. Am mai spus și scris despre acest aspect,Meciurile cu miză și cu echipele „tari” ale campionatului trebuiesc jucate pe Național Arena. Ușor, ușor vom fi iar ce am fost și mai mult decât atât! În câțiva ani vom umple și noi Național Arena, iar Giulestiul trebuie neapărat mărită capacitatea! Hai Rapid!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.