RapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Paul Iacob aprinde imaginatia fanilor cu declaratiile sale: „Vrem titlul”

Paul Iacob, jucătorul echipei Rapid București, și-a exprimat încrederea în determinarea echipei sale după ce Rapid a obținut patru victorii consecutive în campionat. Subliniind obiectivul clar al echipei de a câștiga titlul, Iacob a remarcat importanța de a câștiga fiecare meci și de a da totul pe teren, chiar și în situația în care victoria nu este întotdeauna posibilă.

Deși recunoaște că în ultimul meci echipa a adoptat o strategie mai defensivă, lasând CFR Cluj să controleze posesia, el insistă că Rapid a avut cele mai periculoase ocazii și consideră că victoria Rapidului a fost pe deplin meritată.

În plus, Iacob anticipează cu entuziasm următorul meci împotriva Hermannstadt, exprimând speranța unei noi victorii și subliniind rolul crucial al suporterilor, care își încurajează echipa cu pasiune, atât în timpul meciurilor, cât și după.

„Avem patru victorii din patru meciuri. Eu cred că este un parcurs așteptat de toată suflarea rapidistă pentru că, așa cum am spus-o de la începutul campionatului, ne dorim titlul. Ca să îl obții trebuie să câștigi fiecare meci și dacă nu vom reuși asta, trebuie măcar să știm că am dat totul pe teren.

Consider că în seara aceasta, chiar dacă am abordat un joc puțin mai defensiv și le-am permis celor de la CFR Cluj să paseze mai mult, ocaziile cele mai periculoase au fost ale noastre și cred că victoria este meritată.

Abia așteptăm să jucăm contra celor de la Hermannstadt și sperăm să o facem cât mai bine. Sperăm să câștigăm, așa cum încercăm de fiecare dată. Giuleștiul ne va ajuta. Suporterii au cântat astăzi cu noi aproape 20 de minute în plus la finalul meciului și vor cânta cu siguranță și în Giulești”, a declarat Paul Iacob dupa victoria cu CFR.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.