Rapid

Iulian Cristea i-a pus gand rau fostei sale echipe: „Trebuie sa micsoram diferenta”

Iulian Cristea a subliniat importanța crucială a victoriei recente a echipei sale împotriva CFR Cluj, evidențiind că cele trei puncte câștigate sunt un pas important în drumul echipei spre Play-Off, cu obiectivul de a minimiza diferența de puncte față de liderul clasamentului.

Cristea a accentuat că, în final, rezultatele contează mai mult decât performanța pe teren, punctând că victoriile adaugă puncte valoroase în clasament, indiferent de maniera în care sunt obținute.

„O victorie foarte importantă astăzi. Am învins CFR-ul și am luat cele trei puncte. Ne dorim să continuăm pe acest drum și trebuie să reușim să intrăm în Play-Off cu o diferență cât mai mică față de primul loc.

Nu mă așteptam să intru, dar mă bucur că am făcut-o și mi-am ajutat echipa să nu primească gol.

Importante sunt victoriile, nu contează cum câștigi. Punctele rămân în clasament. Peste o lună nu o să mai știe nimeni cum am jucat cu o echipă sau alta. Ne dorim la fiecare meci să dăm totul, să luăm cele trei puncte și să micșorăm distanța față de prima echipă.

Nu trebuie să intrăm relaxați în meciul cu Hermannstadt. Toate meciurile sunt grele. În Giulești este o atmosferă senzațională și cu ajutorul lor sigur vom câștiga”, a declarat Iulian Cristea dupã CFR – Rapid 0-1.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.