Borisav BurmazRapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Naum lovește din nou. Afirmațiile care demonstrează de ce rapidiștii îl văd atât de antipatic

Radu Naum a demonstrat cu subiect și predicat, printre rânduri, într-un editorial pe gsp.ro, de ce rapidiștii îl văd atât de antipatic ⬇️

„Cine va câştiga? (n.r. campionatul) Răspunsul vine ca o bâtă pentru impertinenţa de a fi întrebat aşa ceva. Cum cine? FCSB, normal ! Are un sac de puncte avans, funcţionează aproape fără greş şi beneficiază nu doar de fotbalişti foarte buni, dar şi de o emulaţie internă care îi face şi pe cei mai slabi să îşi ridice nivelul Rapid e încă în căutări, bate greu, nu s-a omogenizat şi nu are, cum spunea Dan Şucu, o mentalitate de învingătoare”, scria Radu Naum în urmã cu doar câteva zile.

În contrast cu această opinie, Ilie Dumitrescu vede în Rapid o candidată serioasă la titlul de campioană.

La finalul meciului Rapid – Hermannstadt 2-0, prezent în studioul Digi Sport, Ilie Dumitrescu a analizat jocul Rapidului. Fostul mare internațional consideră că Rapid a arătat ca o echipă mare, scrie digisport.ro.

”Au jucători cu personalitate. Atacă pozițional. Mi-a plăcut abordarea, pentru că au liniște în joc. Stau exact ca echipele mari, așa arată Rapid.

Nu au precipitare până găsesc breșele. Mi-a plăcut apariția lui Djokovic din linia a doua, care pasează excelent pentru Burmaz. Se informează, e o pasă foarte bună pentru Krasniqi, care se transformă foarte bine în al doilea atacant și finalizează foarte bine la colțul lung.

După, am văzut un Rapid care știe imediat să profite de intrarea în joc a adversarului. Hermannstadt și-a dorit să intre în joc, spațiile au fost mai mari și lucrurile au fost mai ușoare. Krasniqi centrează perfect pentru Rrahmani care a plecat perfect pe poziție viitoare. O echipă care a gestionat și interpretat foarte bine meciul”, a afirmat Ilie Dumitrescu.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Ori presa ,ori tu .. Același rahat ce pute , domn administrator. Aceleași știri, alte titluri ,doar să faci cat mai multe click-uri ,ca să ți poți permite și tu o mini vacanță din când în când. Nu, nu tu ești prostul aici, ci noi, ăștia care accesăm acest site cu știri luate de pe toate publicațiile sportive și puse sub alt titlu aici. Când putem foarte bine să întrebăm pe celelalte situri de r…t și să accesăm exclusiv știri despre Rapid . Dar suntem atât de prosti, încât persistăm în prostia noastră și încă intrăm aici.

  2. Ori presa ,ori tu .. Același rahat ce pute , domn administrator. Aceleași știri, alte titluri ,doar să faci cat mai multe click-uri ,ca să ți poți permite și tu o mini vacanță din când în când. Nu, nu tu ești prostul aici, ci noi, ăștia care accesăm acest site cu știri luate de pe toate publicațiile sportive și puse sub alt titlu aici. Când putem foarte bine să întrebăm pe celelalte situri de rahat și să accesăm exclusiv știri despre Rapid . Dar suntem atât de prosti, încât persistăm în prostia noastră și încă intrăm aici.

  3. neaoum ãsta lingered microfonul buns poza cu moana luni” hiperîmbãtrinit” aşteptînd as ia wcsb-ul campionatul,nu vã mai uitați in guar luni cu dinți strâmbi hahalera de nulitate nu a jucat fotbal…….
    .0/

  4. Neam probabil cu poetul proletcultist Gellu Naum, mananca si el o paine amarata mancand… ce apuca. Se inghiontesc si dau din coate acolo la GSP (ramasa doar online) cu sabia restructurarii ce le taie capul. Zile multe nu mai are in presa sportiva si musca si el in stanga si in dreapta poate, poate ramane pe linia de plutire. Nici o sansa, e prea afon. Un amarat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.