Horatiu MoldovanRapidȘtiri Rapid București

Horatiu Moldovan, ultimatum de la impresar: „Mai are o saptamana”

Impresarul Bogdan Apostu susține că a avut contract de reprezentare timp de șase ani cu Horațiu Moldovan, timp în care l-a transferat la Ripensia, Energeticianul, Sepsi, UTA sau Rapid. Impresarul a inclus câteva clauze în contractul fostului său jucător, clauze pe care portarul nu le-ar respecta acum, scrie sport.ro care citeazã digisport.ro.

Horațiu Moldovan, amenințat cu instanța de Bogdan Apostu

Agentul spune că trebuie să primească 7% din transferul lui Moldovan la Atletico, adică aproximativ 56.000 de euro, dar și „3% din salariile lui de până acum”, de la toate echipele la care a jucat cât a fost reprezentat de Apostu.

Bogdan Apostu spune că Horațiu Moldovan îl ignoră și chiar l-a blocat pe WhatsApp. Impresarul îi dă termen o săptămână portarului de la Atletico pentru a respecta clauzele din contract. În caz contrar, spune că îl va da în judecată.

„Nu e altceva decât expunerea realității și a stării de fapt a ultimilor 6 ani în relația mea cu el. Eu nu-mi doresc altceva decât să-și respecte cuvântul și agreement-ul. Recunoștința oricum nu există, m-am convins încă o dată.

Eu fac un apel public către el. Mai are o săptămână în care are timp să-și respecte înțelegerile avute. Dacă nu, din păcate, mă văd nevoit să mă adresez instanțelor. Nu îmi place să creez un astfel de conflict, dar, dacă nu e altă soluție, asta e situația.

Există o realitate. Sunt două aspecte. Unul e contractul pe care l-am avut între părți, în care trebuia să primesc 3% din salariile lui de până acum, lucru care nu s-a întâmplat până acum. Nu e vorba doar de salariile de la Rapid, am avut contract cu el 6 ani. În acești 6 ani nu i-am cerut salariul și nici nu mi-a dat. Am crezut că vom câștiga cu adevărat bani când va pleca în străinătate. L-am dus la atâtea echipe la care nu a jucat, deci e clar că am crezut în el și a ajuns un portar important.

Al doilea lucru: 7% din suma de transfer. Sunt banii mei. El știe foarte bine asta, la fel și Victor Angelescu, și Daniel Niculae. Am avut un agreement când a semnat prelungirea cu Rapid: 7% din suma respectivă sunt banii mei, eu urmând să-i facturez când se transferă. UEFA, din punct de vedere legal, nu mai lasă altă entitate juridică să dețină drepturi federative din transferul unui jucător – doar clubul în sine și jucătorul. Nu puteam să-i facturez 7%. Din ce sumă? Nu știam suma. Eu îi facturez după ce se transferă.

În momentul ăsta, domnul Moldovan se face că plouă. Există o funcție de block la WhatsApp pe care a activat-o. N-ai cum să te ascunzi toată viața în vizuină. Lucrurile astea trebuie să iasă la vizeală. Mai mult, caracterul trebuie să primeze„, a spus Bogdan Apostu, la Digisport.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. După transferuri apar astfel de litigii mai mult sau mai puțin legale.
    Clubul Rapid ar trebui să iasă cu un comentariu legat de aceste lucruri și să prezinte realitatea, pentru a nu afecta imaginea clubului și a jucătorului deopotrivă.
    FORȚA RAPID !
    Să sperăm că deseară fcsb-ul va sorbi din cupa „dulce” a înfrângerii la Cluj-Napoca !

  2. Moldovan a facut lucruri minunate pentru Rapid, Rapid a facut lucruri minunate pentru Moldovan. Respect reciproc. Dar de acum problemele lui sunt exclusiv ale lui, cele ale Rapidului exclusiv ale Rapidului.

  3. Jucatorii ar trebui sa lucreze cu avocati in domeniul sportiv si sa evite samsarii. Nu inteleg de ce tot scoate in fatza conducerea Rapidului in treaba asta. Ar trebui atentionat ca afecteaza imaginea clubului, cu intentie, sau fara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.