Gigi BecaliVictor Angelescu

Gigi Becali primeste o replica pe masura la acuzatiile de „omenie”pe care le-a facut: „Este aberant!”

Printre altele, patronul FCSB-ului a dezvăluit că a primit anumite informații din partea unor oameni din anturajul său referitoare la desfășurarea meciului dintre Rapid și Hermannstadt (2-0).

Victor Angelescu a răspuns imediat, iar acționarul minoritar al Rapidului a spus că nu se poate pune problema unor anumite jocuri de culise. Totodată, oficialul giuleștenilor crede că toate aceste declarații reprezintă doar o strategie din partea lui Gigi Becali pentru a agita apele în rândul alb-vișiniilor.

„Nu comentăm declarațiile lui Gigi Becali, zice câte o prostie la fiecare intervenție. Nici nu am ce să comentez, data trecută când au venit ne-au bătut în Giulești, este aberant să comentăm așa ceva. Și mie îmi e frică de meciul pe care îl are cu Botoșani și cu Voluntari, dar ce legătură are?

Nu cred că este o discuție pe care mi-o doresc să o am nici despre FCSB, nici despre meciurile noastre. Înțeleg că a zis, dar încearcă să bage bățul prin gard, dar nu există așa ceva. Fiecare echipă își dorește, mai ales Hermannstadt, UTA care se bat la play-off.

Nici nu are rost să discutăm, este o strategie a dânsului. Nu le crede nici dânsul, nu am niciun dubiu. Este doar o strategie, repet”a spus Victor Angelescu, la Fanatik.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Replica i-o dam pe teren, hai sa vedem, ciobanu, sa nu uitam, este cel mai ambitios combatant care il are Sucu, anul asta este greu, vedem ce facem pana in play-off, 7 pct nu sunt multe dar nici putine, daca batem tot pana la meciul direct si dupa le-o tragem si oilor, suntem bazati, vedem, doar timpul decide, sper ca sortii sa fie alaturi de noi, Sucu sa fie cu bagare de seama, ne trebuie jucatori puternici si rapizi pentru cupe europene, cu ce avem acum, cu „piticii” pentru viitor, nu ai nicio sansa in cupe, pace voua cititorilor, hai rapidu !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.