RapidScandalȘtiri Rapid București

Dorinel Munteanu facut praf de un reputat sociolog: „Mi-e rusine de rusinea ta”

Gelu Duminică, reputat sociolog, a reacționat când a văzut declarația lui Dorinel Munteanu și l-a criticat pe fostul internațional.

„«Unii suporteri erau mai bronzați» a zis antrenorul Dorinel Munteanu despre susținătorii echipei Rapid. O mizerie cu iz rasist spusă de un antrenor (a câta, oare) care nu vede nimic aiurea în astfel de exprimări care nu fac cinste nimănui. Mai ales echipei mele de suflet!

Mi-e rușine de rușinea ta, Dorinel Munteanu! Cu o astfel de declarație, într-un campionat mare, zburai din post în secunda doi!”, a fost mesajul pe care Gelu Duminică l-a postat pe Facebook.

Ce a declarat Dorinel Munteanu

La flash-interviul de după meci, Dorinel Munteanu (55 de ani) s-a dezlănțuit: și-a criticat jucătorii care au recunoscut că presiunea din tribune i-a afectat și i-a ironizat pe arbitri pentru faptul că i-ar fi favorizat pe cei de la Rapid. Dar nimeni nu se aștepta la ce a urmat, scrie digisport.ro.

Dorinel Munteanu i-a făcut „bronzați” pe fanii Rapidului prezenți la meciul cu Oțelul

Spre finalul discursului, antrenorul celor de la Oțelul Galați a avut un derapaj rasist la adresa fanilor echipei gazdă prezenți în Giulești, pe care i-a făcut „bronzați”.

„Nu am intrat în conflict cu fanii Rapidului. Vocabularul este unul care li se potrivește. Ce să zic? Îi știu de mult, sunt extraordinari, fac atmosferă super bună. Îmi sunt simpatici. Nu toți, unii au fost așa, mai bronzați puțin. 

(…) Cine a spus așa? (n.r. că fotbaliștii Oțelului au cedat presiunii puse de cei din tribună). N-a fost nicio teamă, nu cred c-a fost vorba de așa ceva. E cel mai frumos să joci împotriva unui stadion plin. Unii n-au mai jucat la acest nivel, dar nu pot să cred că ăsta a fost motivul înfrângerii din această seară. În niciun caz!

Cine știe, fiecare gândește în felul lui, dar e clar că visul nostru de a prinde play-off-ul se stinge din ce în ce mai mult. Unii jucători m-au dezamăgit total azi. Am avut mare încredere în ei.

Așa comunicativi arbitri n-am văzut. Puteau să dea 10 cartonașe galbene. Au fost joviali cu tragerile de timp ale adversarilor, cu cârcei, cu toate. Foarte bun arbitrajul, extraordinar!”, a declarat Munteanu.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

 1. Dorinel Munteanu = Un frustrat și-un om care nu știe să piardă !
  A uitat c-a câștigat un campionat (chiar cu Oțelul Galați) care i-a fost atribuit pe tavă de federalii de-atunci !
  Cine nu crede să-l întrebe pe Adrian Porumboiu !
  Și eu sunt sigur că într-un campionat serios era dat afară după acea exprimare și trimis la „școlarizare” pentru că-n Europa nu te joci cu astfel de exprimări !
  Pentru fostul jucător Dorinel Munteanu toată stima !
  PENTRU ANTRENORUL DORINEL MUNTEANU RUȘINE, MARE RUȘINE !!!

 2. Domnului Gelu Duminica ii este rusine de rusinea lui Dorinel Munteanu, si are dreptate, Dorinel trebuia sa se abtina de a spune astfel de vorbe, dar nu e la fel de rusinat cand e intrebat de infractiunile comise de unii cetateni de aceeasi etnie cu el, (precizez ca acestia nu au nici o legatura cu fotbalul) eludand problema, preferand ca acei cetateni sa fie considerati doar romani fara a se specifica etnia lor. Nu cred ca este cel mai in masura sa analizeze acest caz.

 3. Si, totusi, imi sunteti simpatici, fir-ati ai naibii de … bronzati !

 4. Dorinele,cred că dai dovada de maidanez
  nu știi să pierzi, asta e Rapidul a fost mai bun astăzi, lasă mistocareala că nu te prinde
  Păcat de cariera ta de mare fotbalist, ce trebuia să facă galeria Rapidului să te ia în brațe, ți as mai spune ceva, dar nu cobor la nivelul vocabularului tău
  Hai Rapiduletul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.