Daniel NiculaeRapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Dialog incins intre Radu Naum si Daniel Niculae pe tema „omeniilor” din fotbal: „Stiti foarte bine ce face domnul Becali”

Daniel Niculae, președinte la Rapid, îl contrazice pe Gigi Becali și crede că nu mai poate fi vorba despre „omenii” în Superliga, scrie gsp.ro care citeaza digisport.ro.

Într-un dialog purtat cu Radu Naum, la Fotbal Club, de la Digi Sport, Niculae a spus: „Suntem oameni de toată isprava, acuma depinde… Sunt organe abilitate care pot lua măsuri”.

Radu Naum: „Totul a plecat de la povestea pe care a spus-o patronul de la FCSB, că ar fi convinși unii de pe lângă el – dar el nu – că meciul vostru cu Hermannstadt ar fi fost unul de «omenie», din partea celor de la Hermannstadt, se înțelege. Și acum a răspuns acționarul majoritar, Dan Șucu, întrebându-se dacă nu cumva a fost o deturnare a atenției. Tu ai ceva suspiciuni legat de această situație, menționată de Dan Șucu?”

Daniel Niculae: „A fost dat un exemplu, am putea să insinuăm meci de meci, etapă de etapă, fiecare dintre echipele care luptă pentru îndeplinirea obiectivelor, fie că e lupta la titlu, fie că e pentru evitarea retrogradării. Totuși, cred că ar trebui să ne vedem fiecare mai mult de jocul nostru, de ceea ce face echipa noastră și nu să aruncăm cu vorbe care pot fi interpretate ușor. Știți foarte bine că domnul Becali face asta în mod repetat.

A spus că nu crede în ruptul capului un asemenea scenariu? Așa mai spune că face și o glumă și aruncă fel de fel de cuvinte care nu sunt tocmai ortodoxe. Imediat după, vine și spune că a fost o glumă. Cel mai bine ar fi ca fiecare să ne vedem de echipa noastră, de jocul echipei noastre, de suporterii noștri.

Totuși, campionatul este viu, oricare echipă o poate încurca pe oricare alta. Nu mai contează forma de moment sau locul din clasament. Sunt echipe care traversează o perioadă bună și pot fi încurcate. Ați văzut și cazul Botoșaniului, și cazul lui Dinamo. N-au traversat o perioadă bună și, iată, acum ușor, ușor încep să lege victorii și au în componență jucători foarte buni.

Noi avem adversare etapă de etapă, fie că adversara se numește Craiova, FCSB sau Botoșani, că tot am pomenit de ei mai devreme”.

Radu Naum: „Ai echipe pe care le bănuiești că ar putea fi «omenoase» cu adversarele voastre?”

Daniel Niculae: „Nu și sperăm să nu se întâmple lucrul acesta. Totuși, credem că s-a schimbat fotbalul și a crescut într-un mod sănătos, mai ales în ultimul timp, odată cu revenirea echipelor de tradiție, cu implicarea unor oameni potenți financiar. Încercăm să creștem și să clădim echipe bine structurate, echipe bune, cu suporteri și încercăm să atragem lumea la stadion. Ați văzut că afluența a crescut foarte mult în ultimul timp și datorită acestor echipe bine organizate din toate punctele de vedere”.

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

 1. pacat de posibilitatile primite de redactia sport a Digi TV cu reporteri si comentatori de toata rusinea.
  naum e un parvenit care are ca obiectiv sa critice si sa fie in contradictie cu orice subiect.
  In principal anumite echipe sant sub critica intensa.
  Comentatorii Digi au oare ceva scoli/cursuri de sport sau antrenorat ,par foarte „priceputi” in sfaturi si idei de tehnica.
  Sant platiti ca specialisti sau ptr comenariu?

 2. Prea îl băgăm în seamă pe RN.
  El vorbește despre cine îl ” omenește”. Cred că cel mai bine este să schimbăm canalul când cuvântă el și invitatul lui permanent.
  Noi iubim Rapid și nu ne interesează strategiile de la stână.

 3. Ciobanul a vorbit de „omenie”,dar Naum a propagat subiectul!Chiar a insistat pentru ca i s-a parut ca nu este luat in seama de altii care,obisnuiti cu prostia bagarii batului prin gard a Ciobanului…nu puneau botu!

 4. Rapid atrage puternic oamenii de caracter cine vrea spirit de turma poate sa mearga la stana !

 5. Totul a început când ciobanul a spus că numai cu farul are omenie în playoff.Nu e prima oară când se omenesc,nașul cu finul.

 6. Iarasi oaia becali….pe site Rapid.

  De ce nu apare topic legat de o schema de joc, de tactica, altceva in afara de cancanuri ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.