Daniel NiculaeRapidȘtiri Rapid București

Daniel Niculae inainte de meciul cu Poli Iasi: „Sper sa nu fie o capcana”

Daniel Niculae a analizat partida cu Poli Iași:

„Sunt echipe care poate nu-și merită locul în partea a doua a clasamentului, care au jucători de valoare, care nu traversează o perioadă bună. Iașiul e o echipă rănită, practică un fotbal bun, dar, din păcate, nu adună puncte. Însă, oricând poate bate pe oricine. Sper să nu fie o capcană pentru jucătorii mei.

Sunt ferm convins că dacă vor fi sută la sută concentrați la ora partidei – și sută la sută vor fi -, vor da o replică dârză și, sper eu, să ne întoarcem cu cele 3 puncte. Dar echipa Iașiului este una foarte, foarte puternică”.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Rapid este o echipa bună….antrenor bun,jucători buni,staff excelent….în curând vor fi campioni…păcat ca suporterii nu sunt la nivelul clubului….comportamentul lor,lasă de dorit…

  2. De când l-au adus pe mormăilă am tot urlat că nu este bun pentru Rapid. Ăsta strică tot. Păcat de cheltuielile făcute, nu are cine să le utilizeze în mod benefic.

  3. Cu mentalitatea pe care o avem și jocul pe care-l practicăm nu trebuie să avem mari pretenții , tot timpul adversarul este primul la minge , nu se atacă / ține omul de lângă și atunci ce pretenții să mai ai….!!!!!!!!!…Nu este ce trebuie la nivel de staf tehnic degeaba se aduc jucători dacă nu știi ce să le ceri și cum să-i așezi în teren….!!!!!!…ceva pute și nu pute frumos…!!!!…degeaba vrem , vrem , vrem și iarăși vrem pt ca ceva nu merge dacă nu demonstrezi în teren…!!!!!!!!!!!!!…

  4. Toate echipele sunt puternice la începutul meciului iar când mergi cu gânduri de frică și faci pe tine atunci ce pretenții mai poți avea să ajungi unde îți propui să ajungi , mentalitate de jucători/conducatori mediocri cu care nu se pot realiza progrese , decât cu biciul , din proprie inițiativă nu merge ori un conducător trebuie să știe ce vrea și să acționeze în consecință , uitați-vă la ciobanul beeeeecaliiii nu faci cum spune patronul ești out și bine face dacă altfel nu merge , ii plătește le dă salariile la timp dar faci cum îți spun eu și își asuma responsabilitatea …..!!!!…trebuie intrat pe teren cu mentalitatea de învingător nu cu îndoieli ca o fi ca o păți , categoric “ NU “ mergem la Iași să batem iar obiectivul nostru este locul 1 nu altceva…..!!!!!…să auzim numai și numai de bine iar Rapidul nostru drag să ajungă acolo unde ne dorim cu toții în fruntea tuturor și de acolo mai sus….!!!!!!!….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.