Daniel NiculaeRapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Daniel Niculae a dezvaluit in direct obiectivul Rapidului in acest campionat: „O sa ne batem pentru asta”

Daniel Niculae a vorbit și despre ambițiile Rapidului, formație care se află în acest moment pe locul 2 în clasamentul Superligii, cu 45 de puncte, la 9 puncte în spatele liderului FCSB.

„Ne dorim să creștem jucători români. Rareș Pop este unul dintre cei mai buni și talentați jucători din campionatul intern. Mă bucur că a semnat cu noi, Rapid va fi o trambulină pentru cariera lui.

Este un copil talentat și cuminte. Noi încercăm să creăm oameni de succes, cu caractere deosebite. Cred că a demonstrat deja că poate juca, a făcut-o foarte bine până acum. Sunt ferm convins că se va acomoda foarte bine cu Bucureștiul, cu Giuleștiul”, a declarat Daniel Niculae la emisiunea „Liga Digisport”.

Daniel Niculae: „O să ne batem pentru câștigarea campionatului”

„Ne bazăm pe toți jucătorii din lot, știm calitățile fiecăruia. S-a schimbat sistemul, am ales să jucăm cu doi atacanți. Unii nu au prins foarte multe minute în ultimul timp, dar sunt foarte pregătiți, când se va apela la serviciile lor, vor răspunde foarte bine.

Cu toții își doresc să joace mai mult, ar fi o problemă dacă nu și-ar dori. Am băieți de mare caracter, cu calități foarte bune și cu siguranță toți își vor pune amprenta în acest final de campionat.

Uniți ca o echipă o să ne batem pentru câștigarea campionatului, suntem acolo. Obiectivul pentru noi a fost Cupa și primele trei locuri, odată cu eliminarea din Cupă ne dorim să reușim mai mult în campionat. Avem lot foarte bun, antrenor foarte bun, suporteri fantastici.

Din păcate Răzvan Onea a suferit o ruptură fibrilară, nu va putea fi pe teren o perioadă, scurtă sperăm noi. Foarte mult ghinion pentru el din păcate. Și-a câștigat postul de titular, a reușit să înscrie, a făcut partide foarte bune, dar din păcate, s-a accidentat. Săpunaru se antrenează normal, sperăm să ne bazăm pe el la meciul cu Hermannstadt”, a mai declarat președintele Rapidului.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Eu cred ca este o exagerare ca să ne batem la titlu acum, la anu da!
    Avem fotbaliști, dar deocamdată nu avem echipă de locul întâi, iar antrenorul nu se ridică la valoarea lotului… ; Cristiano Bergodi antrenează foarte bine echipele mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.