Rapid

Dani Coman a vorbit despre sansele Rapidului la titlu. Ce a declarat „Robocop”

Dani Coman a spus că Rapid, echipa unde s-a consacrat ca jucător, o poate depăși pe FCSB în lupta la titlu.

Dani Coman, despre lupta la titlu: „Rapid și-a creat un grup foarte bun”

„Un fotbal de echipă campioană nu arată nicio echipă din România. Rapid și-a creat un grup foarte bun, o bancă de rezerve foarte bună. Orice jucător care intră pe teren poate face diferența.

De asta cred că se vor lupta cu șanse reale pentru câștigarea campionatului. Chiar la distanța de acum! Se vor mai pierde puncte, toată lumea va pierde, inclusiv FCSB. 

S-a tot spus că este cel mai echilibrat campionat, dar de la an la an este mai slab. Nivelul jucătorilor a scăzut. Nu mai vin jucători buni din străinătate, cu excepția a ceea ce se întâmplă la Rapid, care a adus pe bani niște fotbaliști. 

De ce vin tot mai mulți străini? Pentru că românii vor prea mulți bani. Clubul meu, spre exemplu, nu își permite”, a spus Dani Coman, președintele lui FC Hermannstadt, la „Fotbal Club” de la Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. Idiot sinistru, cum sa fie primul care a fugit dar ultimul care a plecat! Pai ori a fugit primul ori a plecat ultimul! Pana acum glumeam dar e clar ca esti un retard senil, lasa dracu telefonul din mana si vezi-ti de nepoti si de batranete ca e alzheimerul peste tine! Asta daca ai nepoti ca la cat de prost esti ma indoiesc ca a fost vreo femeie suficient de proasta cat sa te ia de barbat.

  2. Tontule ,cand i-a cumparat Niculae asta a fost primu care a fugit si ultimul care a plecat de acolo.

  3. Ia-ti pastilele si sterge-te la pampers inainte sa comentezi tu de Dani Coman, mai bolnavule senil care esti! Mosneag sinistru si retard

  4. P.S. Nu se pune problema de Maldarasanu, Marius Constantin, Iencsi, si mai sunt, loiali Rapidului si integrii.

  5. Cel mai mare hotoi Coman. De la el a pornit (impreuna cu Vama si terti ) caderea lui Copos. Foame in gat , vrea sa se lipeasca si el la banii lui Sucu si Angelescu, feriti-va de el ,de Maftei si mai sunt, care pentru un pic de bani tardeaza oricand.

  6. Imașurile tarii erau candva pline de cirezi, de turme si de multimi de copii care alergau mingea peticita visandu-se Pele, Cruyff, Maradona sau Van Basten, despre care auzeau doar la tranzistor.
    Putinii copii care mai sunt acum in mediul rural nu mai recunosc vaca decat din reclama Milka, in schimb il au pe Messi la … degetul mic, pe playstation.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.