Borisav BurmazDan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Dan Sucu vrea sa mute meciul cu FCSB pe Arena Nationala: „Cererea de bilete e de 4 ori mai mare”

Dan Șucu a plecat fericit de la stadionul din Giulești. L-a lăudat pe Bădescu, dar și reușita lui Burmaz din minutele din prelungire.

„A trecut supărarea, sigur. Felicitări echipei adverse, la un moment dat ne-a copiat destul de clar. Felicitări!

Prima felicitare pe care îmi permit să o dau este colegilor mei, antrenorii de la juniori, care acum ne pun la dispoziție un nou jucător important. Un debut excepțional. «Speedy» (Robert Bădescu) este de acum jucător de prima ligă.

Toate golurile le-au dat rapidiștii, și într-o poartă, și în cealaltă. Cel al lui Burmaz este, probabil, cel mai spectaculos gol pe care l-am văzut în Giulești”, a spus Dan Șucu la plecarea din Giulești.

Dan Șucu a transmis că va face tot posibilul ca derby-ul Rapid – FCSB, din ultima etapă a sezonului regulat, să se joace pe Arena Națională:

Trebuie să mai reevaluăm un lucru, o vom face joi. Dacă este posibil ca meciul cu FCSB să îl disputăm pe Arena Națională. Nivelul de cerere pentru bilete depășește de 4 ori capacitatea stadionului nostru. Vom discuta intern acest lucru și vom lua o decizie. Giuleștiul este stadionul pe care îl iubim, dar să îți dezamăgești mii de suporteri care nu pot veni la meci nu are sens
– Dan Șucu, finanțator Rapid

Șucu a vorbit și despre situația lui Alexandru Albu și Andrei Borza, petrecăreții excluși provizoriu din lot: „Au primit o amendă din partea clubului, a fost o greșeală. În ceea ce privește clipa în care se întorc în sânul echipei, decizia o va lua domnul Bergodi. Nu tăiem capul nimănui”.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

 1. Terminati cu prostiile….

  Vechiul stadion a stat f bine cu 19100 locuri

  Si acum…cu atatea tehnologii noi…il faci de 14000 ?

  Lasati vrajelile..
  ce linii…? Ministere ? Cfr ?
  Aia nu stiu nici pe ce lume traiesc.

  Trebuia sa l faca mai mare….de vreo 25000

 2. Nu sunt de vină doar cei care au construit stadionul. Să nu uităm că şi cei de la ministerul transporturilor şi alte entităţi nu au vrut să-şi bată capul cu eliminarea unor linii de cale ferată sau mutarea unor macaze cu vreo 40 de metri mai spre nord. Pe ideea: „lasă aşa că merge aşa”, „ce să-i faci, n-ai ce să-i faci”, „asta e”, „aşa e viaţa”, „aşa a dat dumnezeu”, „lasă aşa cum a picat”…etc. toate clişeele astea româneşti de mămăligari care le auzi la toţi în gură pentru că nu au vrut, sau nu vor să mişte un deget.

 3. Cine a facut acest stadion de 14000 de locuri este un bou sau boi si vaci, or fi mai multi !

 4. Pe zi ce trece se vede cum Rapid a fost bătaia de joc a celor care au decis să construiască în anii 2000 un stadion mai mic decât cel făcut în anii ’30 ! Și nu uit cum acest site încerca să ne convingă că 14 000 de locuri sunt absolut suficiente !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.