Rapid

Dan Sucu l-a trimis de urgenta in Anglia, iar vestile sunt foarte bune. Anuntul clubului

Rapid a anunțat azi că mijlocașul central Mattias Kait (25 de ani) a fost trimis în Anglia pentru a se opera.

Dan Sucu duce Rapidul la alt nivel si lanseaza o provocare inedita pentru jucatorii giulesteni

Dan Șucu, își extinde terenul de joc. La o întâlnire recentă cu jucătorii, a lansat o provocare de proporții – să investească alături de el în complexul rezidențial de lux din nordul Bucureștiului, Infinity Nord, un proiect care promite să redefinească standardele de lux în capitală, scrie gsp.ro.

Această mutare strategică a lui Șucu marchează o nouă etapă în relația dintre patron și jucătorii săi. Propunându-le acestora oportunitatea de a deveni investitori în afara terenului de joc, Șucu le-a dat fotbaliștilor șansa de a-și construi un viitor financiar stabil.

Cu toate că inițial ar putea părea o mișcare îndrăzneață, jucătorii par a fi captivați de propunerea inedită a investitorului. Cu un gest care denotă încredere și determinare, Șucu a anunțat că va dubla fiecare sumă investită de către fotbaliști, transformând această oportunitate într-o afacere cu adevărat avantajoasă.

În așteptarea finalizării procesului de autorizare, jucătorii par să fie tot mai tentați de ideea de a investi alături de liderul lor. Această colaborare între omul de afaceri și sportivi nu face decât să consolideze legăturile dintre conducere și echipă, pregătind terenul pentru noi succese, atât pe gazon, cât și în afara lui. Este clar că în lumea fotbalului românesc, jocul se schimbă rapid, iar Dan Șucu este gata să fie în fruntea acestor schimbări.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Nu mă mai miră nimic…a venit Marele Bergodi.A adus o grămadă de jucători străini și nimic.Atât de ușor sa renunțat la Ioniță,era simbolul și pianistul Rapidului.RUȘINE! Sunt preferate rebuturile luate de la Gigi.Meritați să râdă de voi.Și apoi măscăriciul de Papeau se zvârcolește, aleargă dar în rest zero.Ionița nu a intrat în calculele lui Bergodi,TRIST! Antrenăm echipa Kosovarilor ca să ne bată.Bravo D-le președinte Nicolae.De trei ori rușine!

  2. Avem un personal medical de 2 parale, ne-au futut aproape toti jucatorii care s-au accidentat! Nu este posibil sa gresesti diagnosticul atator jucatori, s-a intamplat cu Emmers, acum cu Kait, Petrila … daca nu fugea Rrahmani in Kosovo sa lucreze cu alta clinica tare mi-e teama ca nici el nu juca acum! Aduceti staff medical competent ca asta isi bate joc de noi

  3. Intradevar, Rapid dovedeste ca reprezinta ceva aparte fata de toti ceilalti competitori !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.