Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Dan Sucu duce Rapidul la alt nivel si lanseaza o provocare inedita pentru jucatorii giulesteni

Dan Șucu, își extinde terenul de joc. La o întâlnire recentă cu jucătorii, a lansat o provocare de proporții – să investească alături de el în complexul rezidențial de lux din nordul Bucureștiului, Infinity Nord, un proiect care promite să redefinească standardele de lux în capitală, scrie gsp.ro.

Această mutare strategică a lui Șucu marchează o nouă etapă în relația dintre patron și jucătorii săi. Propunându-le acestora oportunitatea de a deveni investitori în afara terenului de joc, Șucu le-a dat fotbaliștilor șansa de a-și construi un viitor financiar stabil.

Cu toate că inițial ar putea părea o mișcare îndrăzneață, jucătorii par a fi captivați de propunerea inedită a investitorului. Cu un gest care denotă încredere și determinare, Șucu a anunțat că va dubla fiecare sumă investită de către fotbaliști, transformând această oportunitate într-o afacere cu adevărat avantajoasă.

În așteptarea finalizării procesului de autorizare, jucătorii par să fie tot mai tentați de ideea de a investi alături de liderul lor. Această colaborare între omul de afaceri și sportivi nu face decât să consolideze legăturile dintre conducere și echipă, pregătind terenul pentru noi succese, atât pe gazon, cât și în afara lui. Este clar că în lumea fotbalului românesc, jocul se schimbă rapid, iar Dan Șucu este gata să fie în fruntea acestor schimbări.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Cum spuneam, diferenta dintre un cioban cu oi si pasuni multe si un patron transfrontalier cu relatii si fonduri grele in spate, si culmea, preocupat si de bunastarea si linistea financiara a staffului si lotului, a jucatorilor chiar si dupa retragere. Sucu este preocupat si de joc ,de profitabilitatea afacerii Rapid, dar si de linistea inclusiv financiara a lotului, a familiei Rapid. Mergem inainte.

  2. Inedita si frumoasa ideia domnului
    Sucu. Prin acest lucru denota si onestitatea omolui Dan Sucu.

  3. O idee excelenta ! Toata stima si respectul pentru Sucu si ceilalti conducatori ai Rapidului !

  4. Imi place ca RAPID sa fie o echipa a surprizelor…placute!Apropo,mi-ar place ca,la fiecare meci,RAPID sa pregateasca surprize adversarilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.