Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Dan Șucu despre derapajul rasist al lui Dorinel Munteanu: „Eu asta vreau sã fac din Rapid”

La flash-interviul de după joc, antrenorul Oțelului i-a criticat pe suporterii Rapidului și a folosit o expresie rasistă.

„Eu nu am intrat în conflict cu niciun suporter al Rapidului. Vocabularul e unul care se potriveşte, eu îi ştiu de mult. Probabil nu le sunt simpatic. Nu toţi, câţiva au fost aşa, mai bronzaţi puţin” – Dorinel Munteanu.

La o zi după momentul regretabil petrecut în Giulești, Dan Șucu a fost întrebat despre subiect, însă a refuzat să comenteze declarația lui Dorinel Munteanu.

Aveți comunicatul clubului pe această speță, de partea sportivă nu vorbesc eu, se ocupă Daniel Niculae și Victor Angelescu.

Nu mă băgați pe mine în bârfă, eu vreau să fac din Rapid cel mai serios club din România”, a spus Dan Șucu, potrivit Iamsport.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Salutări dragi rapidiști , atâta gălăgie degeaba pt vorbele adevărate de altfel ale lui Dorinel Munteanu , el s-a referit și la propriu și la figurat la acei susținători ai Rapului care cu siguranță au întrecut măsura prin comentariile lor la adresa lui și a echipei și atunci stau și vă întreb : cu ce a greșit Dorinel ca i-a numit “ bronzați “…????????…pe cine supără adevărul…???????…doar pe cei care nu au puțină minte să gândească , omul a spus un adevăr și de aceia trebuie să se supere cineva…???????????…doar cei care nu gândesc reacționează ca mulți cei supărăcioși , toți trebuiau să râdă pt ca este un adevar…!!!…asa ca pt cei care nu recunosc adevărul este un prilej de a-și arăta nivelul de gândire nu e altceva…!!!…Felicitări patronului Dan Șucu pt raspunsul referitor la aceasta “ realitate “ se vede ca este un om cu capul pe umeri și gandeste ce vorbeste , multumesc lui Dumnezeu ca insfârșit avem un om ca el la conducerea clubului , să-i dea Dumnezeu sănătate și lui și familiei lui pt ca există și pt ca există la noi la Rapid….!!!!!!!…

  2. Cristian Neagu este deasemenea un simbol. Si despre ea stim cum s-a comp[ortat.
    Iar daca semeni vant, culegi furtuna. NU TOTI antrenorii starini au fost injurati in Giulesti, cum insinueaza onlinesport (fcsb-situl Cusnarencu, ce a desemnat ani de zile CFR Cluj drept campioana blaturilor pana a castigat clar 5 titluri. Exemplu: sabau, Rednic..

  3. Tare mi as dori ca liderul galeriei rapidiste sa ia atitudine. Bun sau rau Dorinel Munteanu este un simbol al fotbalului romanesc. Si daca i s a intamplat ceea ce spune , nu e in regula deloc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.