Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Dan Șucu a făcut un anunț important pentru fanii rapidiști: „Vă anunț oficial că vom face asta”

Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, a făcut un anunț important pentru fanii formației giuleștene.

Oficialul echipei de lângă Podul Grant a dezvăluit căror jucători din lotul lui Cristiano Bergodi are de gând să le activeze clauza.

„Situația lui Emmers este foarte, foarte simplă. Este un jucător extrem de important pentru Rapid, a avut o accidentare delicată, care în mod normal, la un om care nu face sport de performanță s-ar fi rezolvat, s-ar fi vindecat mult mai repede.

Fiind vorba însă despre un fotbalist, accidentarea lui la acel deget a fost una mai delicată, mai complicată așa, iar recuperarea a mers mult mai greu. Emmers se află în Belgia, unde este supus unui tratament și unor exerciții specifice și, din ce am înțeles, la sfârșitul lui februarie o să putem beneficia de serviciile lui.

Nu se pune problema ca Emmers să plece de la Rapid. Este unul dintre jucătorii care ne plac foarte mult și vreau să vă anunț oficial că vom activa clauza de prelungire automată a contractului.

În vară, lui Emmers îi expiră contractul și îl vom prelungi cu încă un an, pentru că avem această opțiune de prelungire. Va sta în continuare cu noi și ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele, fiindcă este unul dintre jucătorii de mare viitor ai Rapidului.

La fel, în ceea ce îl privește pe Papeau, pot să vă anunț că și la el vom proceda la fel. În vară îi expiră contractul, dar avem această clauză de opțiune de prelungire pentru încă un an pe care o vom activa.

Deci pot să-i anunț pe fanii giuleșteni că doi dintre jucătorii exponențiali care ne încântă și ne-au încântat până acum vor rămâne în continuare la Rapid și pe mai departe. Deci din vară, atât Emmers, cât și Papeau vor mai fi un an în Giulești și sperăm să ne bucurăm cu toții de obiective și, de ce nu, de titlul de campion”, a declarat Dan Șucu, oficialul giuleștenilor, la Fanatik.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Felicitări. Dl. SUCU. INFINTATI. ECHIPA2. PUNETI ANTR. MITAA. IOSIF COPII. 17. 20. INSUFLE. SPIRIT. RAAPIDIST. SI ECHIPA 3 SER D. COPII14. 17. MAX ANI

  2. Vă salut cu cel mai mare respect domnule Șucu, la lotul respectiv mai trebuie aduși 2 fundași centrali și avem lot complet pregătit pentru performanță!

  3. Greu program avem, trebuie sa jucam mai rapid, sa pasam, adevaratul examen il dam cu semi-ungurii, bozgorii din colosvarii, oile behaiesc ca au scos un pct de la „regele”, noi toti strigam in cor…nue steoaia…mui steoaia !!!
    Vedem ce echipa avem sambata!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.