Cristiano BergodiRapidȘtiri Rapid București

Cristiano Bergodi radiazã de fericire dupã a patra victorie consecutivã a Rapidului. Ce a declarat antrenorul italian

Cristiano Bergodi e foarte fericit dupã victoria cu CFR. Iatã ce a declarat antrenorul italian:

„Imi felicit baietii pentru atitudinea extraordinara pe care au avut-o. Nu e usor sa castigi aici, dar noi am facut-o si am demonstrat ca putem bate pe oricine.

Nu a fost usor fara Sapunaru si Onea, dar am lucrat si mi-a placut mult cum au acoperit baietii spatiile si ma bucur mult.

Trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant, dar daca vom aborda meciurile cum am facut-o azi, vom fi acolo sus.

Nu era un meci decisiv, nu i-am scos din lupta pentru titlu. Suntem acolo toti”, a declarat Cristiano Bergodi dupã victoria cu CFR.

 

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

 1. Se vede ca ati uitat meciurile proaste facute pana acum 2 etape sau de meciul trecut cand era sa fim egalati pe final pentru a nu stiu cata oara. O sa vedeti voi ca cu un meci bun nu castigi un campionat. Daca vrem sa fim cei mai buni, trebuie sa ii avem pe cei mai buni. Iar daca un antrenor care antreneaza de 20 de ani si nu a castigat niciun titlu vi se pare bun, atunci suntem cu totii niste mediocrii care nu o sa castigam nimic niciodata.

 2. @ Un suporter rapidist
  Daca Bergodi ar fi fost demis in decembrie anul trecut iar in locul lui ar fi venit alt antrenor (pe placul tau) si ar fi obtinut aceste 4 victorii chiar cu acelasi joc si cu acelasi noroc, ai fi spus acuma: ”ce mare antrenor avem in locul macaronarului incompetent”…

 3. Bergodi s-a ridicat peeste media antrenorilor. Prostii ca jucatorii joaca din avant si elan. El face echipa,el omogenizeaza din mers, el face strategia de joc,el face schimbarile, el ii tine pe tusa cand nu respecta sarcinile. Proba lui de foc va fi pe plan extern, (daca reuseste iesire din grupe) chiar va intra in randul antrenorilor de mare valoare. Totul datorita lui Sucu (priceput la caractere si la oameni, spre deosebire de Copos) si entuziastului dar si pragmaticului Angelescu. E bine.

 4. Ar fi constructiv sa nu mai fie contestat Bergodi doar de dragul de a contesta. Specialiatii (nu noi, aici pe forum) spun ca meciul a fost pregatit excelent si ca pragmatismul lui Bergodi a invins.

 5. Un domn care cu tot respectul nu prea le are cu antrenoratul. Daca era unu mai priceput pe banca, acum eram ori pe primul loc, ori pe langa oieri. Inainte de meci spunea ca si un egal e bun, pai cu mentalitatea asta nu o sa luam nicun titlu. In concluzie trebuie sa plece.

 6. Cristiano, felicitari !
  Gentelman ai fost si vei fi de-a pururi !
  Recunosc ca mi-ai facut multi nervi, dar na, cum sa nu ma enervez cand am 98% suflet si 2% materie, sufletul fiind visiniu

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.