Cristiano BergodiRapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Cristiano Bergodi, înainte de CFR Cluj – Rapid: „Mergem acolo să câștigăm!

CFR Cluj – Rapid este capul de afiș al rundei 25 din Superligă. În Gruia se vor înfrunta vecine de clasament, locurile 2 și 3 din campionatul intern.

Înaintea partidei, Cristiano Bergodi a lăsat de înțeles că rezultatul de egalitate l-ar mulțumi. Antrenorul italian este convins că și acționarul minoritar Victor Angelescu ar fi încântat de un punct obținut în Gruia, deși acesta a afirmat miercuri că „egalul mai mult ne încurcă”.

Cristiano Bergodi, înainte de CFR Cluj – Rapid: „Mergem acolo să câștigăm!”

„Ne dorim cu toții să facem un meci extraordinar. Așa trebuie să fie dacă vrem să câștigăm punct sau puncte. Au un mic avantaj prin faptul că Adi Mutu îi cunoaște foarte bine pe băieții mei, dar și ei îl cunosc foarte bine pe Adi ca antrenor. Vom vedea ce va fi.

Nu e un meci decisiv. E important, avem același punctaj, dar urmează play-off-ul. Nu cred că este decisiv acest meci.

Declarațiile lui Victor? Probabil se gândește că FCSB s-ar distanța cu un egal. Poate asta e, nu știu. O remiză în deplasare cu CFR ar fi un rezultat pozitiv. Voi nu credeți? Sau nu crede Victor? Eu semnez pentru victorie, nu pentru remiză, dar cred că și remiza ar fi un rezultat important în deplasare. Însă mergem acolo să câștigăm!”, a afirmat Bergodi la conferința de presă.

Cristiano Bergodi: „M-am mirat că Ciprian Deac nu era folosit mai mult înainte”

Referitor la schimbarea CFR-ului odată cu instalarea lui Adrian Mutu pe banca tehnică, Bergodi a spus:

„E normal ca atunci când vine un antrenor să schimbe ceva. Atunci vine cu câteva schimbări, altfel ar fi un prost. Asta te învață la școala de antrenori. Ce faci, când mergi undeva rămâi cu aceeași echipă, aceiași jucători?

Normal că a schimbat, l-a folosit pe Deac, un jucător foarte bun. Și eu m-am mirat că Ciprian nu era folosit mai mult înainte. Rezultatele sunt bune, a avut două victorii”.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Damian Djokovic ar trebui sa ramana pe banca. Mai bine jucam la Inchidere cu Albu si Oaida . Parca totusi au alt suflu fata de Ex- iugoslav. C.F.R.- ul poate fi surprinsa pe contraatac. Cel putin asta s-a vazut in ultimele doua meciuri pe care le-au castigat cu mult noroc si cu ajutorul arbitrajului. FORTZA RAPID!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.