Cristiano BergodiGigi BecaliRapidȘtiri Rapid București

Cristiano Bergodi despre declarațiile lui Becali: „Ma enervează”

Cristiano Bergodi susține că patronul de la FCSB este liber să declare ce dorește și că în fiecare an procedează la fel, lansând acuzații.

„Nu comentez aceste lucruri. Sunt lucruri pe care le spune domnul Becali. Nu mă bag. Hermannstadt a jucat cum a trebuit să joace, cum a fost în acel moment forma lor. L-am auzit pe Dani Coman, că nu au jucat bine nici cu Petrolul.

Nu mă gândesc la omenii. Sunt lucruri care se spun în România. Eu, când am venit aici, în România, m-au întrebat jurnaliștii imediat ce înseamnă blat. Cu experiența mi-am dat seama.

Acum nu vorbesc de nimic. Cu omenii cu alte echipe, că se fac jocuri de culise în play-off. Domnul Becali poate să spună orice. Nu vedeți? Nu mă interesează, deloc. Mă enervează chestia asta. Poate el a vorbit la modul general. Dar noi trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Am intrat puțin și acum știți cum se spune că Rapidul vine, vine, vine. De parcă le dă cineva în cap. Stăm liniștiți, să nu intrăm în declarații cu FCSB. Întotdeauna a fost așa. Domnul Becali vorbește în fiecare an. Exact aceleași declarații în fiecare an când începe play-off-ul. Eu sunt la Rapid și nu mă interesează dacă există omenie sau blaturi”, a spus Cristiano Bergodi într-o conferinţă de presă.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.